[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
4 623
8 226
113
ZwpEvO6.png
Ő az igazi díszpéldánya a legprimitívebb, identitásalapú, virtue-signaling kontraszelekciónak. Szó szerint kínos nézni, ahogy ott parádéztatják, és ahogyan elhiszi magáról, hogy ő bezony odavaló, ahol van.
 

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 454
11 472
113
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 603
25 032
113
A védett állat - védett növény esete:
 
T

Törölt tag 1711

Guest

Mai napig is kedvencem a San Francisco utcáin sorozat.
Stone hadnagy Ford Galaxie szedánja mmmm...:rolleyes:

Nálunk is létezett "szegénységi bűnözés", 2010-ig 20.000ft alatt szabadon lopkodhattak.

Rá is utazott egy bizonyos népcsoport, nálunk keleten miattuk kezdtek terjedni a zárt kisboltok, ahol plexifal mögül az eladó adta ki az élelmiszert amit kértél.
Legdurvább talán az volt amikor fényes nappal kioktatta a C a tulajt, hogy felesleges rendőrt hívnia, mivel jól tudják fejenként mennyi fát vihetnek el, hogy ne lépjék át a küszöböt.
 

Kecske

Well-Known Member
2020. május 24.
233
1 200
93
Chicagóban hetvenes években épült egy hasonló:

T2Gyg45.jpg


Elképzelés ugyanaz volt, az előzetes letartóztatásban levő raboknak legyen egy börtön közel a belvárosi bíróságokhoz. Nagy közösségi terek, padlószőnyeges cellák fa bútorokkal, 13cm széles ablakok rács nélkül, úgyse fér ki rajtuk senki.

cA00Lyr.jpg
k07pr95.jpg


Azóta teljesen lecsupaszították belül, és az ablakokra is rács került mert valakinek csak sikerült kimászni.
 

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 335
20 775
113
808 milliárd 772 millió forint
Már-már hihetetlen, de az Amerikai Pirotechnikai Szövetség (APA) adatai szerint
csak 2022-ben 2,3 milliárd dollárt (jelenlegi árfolyamon több mint 808 milliárd forintot) lőttek magasba petárdák, csillagszórók, római gyertyák, cseresznyebombák és egyéb ünnepi robbanóanyagok formájában.
.......
Bár az amerikaiak otthoni tűzijátékainak 99 százalékát(!) Kína állítja elő, Julie Heckman, az APA elnöke optimista, igaz, hogy 2022-ben a szállítási díjak elszálltak, idén stabilizálódott ez is, így a becslése szerint a 2023-as szezonra mintegy 100 millió dolláros növekedés várható.
 
  • Tetszik
Reactions: ogretankHU

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
8 830
48 521
113
Nagyrészt amerikai biztpol, egy kis ukrajnával, de leginkább az amerikai impérium kialakulásáról és jövőjéről:
 

zztop

Well-Known Member
2015. november 27.
358
2 116
93
Érdekes párhuzam ...
A bal oldali kép Budapesten készült pár napja Szent István ünnepén. A jobb oldali kép New Yorkban 1956 húsvétján. Megjegyzés: "Ami elképzelhetetlen volt Magyarországon 1956-ban, az 2023-ban megtörténik és ami New Yorkban történt 1956-ban, az elképzelhetetlen 2023-ban."

Link
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
10 561
32 054
113

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
10 561
32 054
113
Iráni irány.
A minőség kitör.
Hawaii....
USA sport 2023
Hawaii vs. Ukraina
USA tudósai.
Drog 'n Roll
Hétközna Picsa Lódásokk
Oklahomai eltűnések.
Kanadian forrest
Hmmm. Klaus Schwab?
USA political style
The green mobilization of Usa
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 422
33 692
113

Folytatódik a witch hunt J6 ürügyén. Andrew Anglin kommentárja:

Képzeljük el - két és fél évvel vagyunk az események után.

Órákon belül pontosan tudták, hogy ki volt minden egyes ember.

A Capitoliumban több ezer kamera van. És hacsak nincs jogosítványod, az FBI-nak megvannak a biometrikus adataid, és a CCTV felvételek alapján azonosítani tudnak. Őszintén szólva, valószínűleg akkor is megvannak a biometrikus adatok, ha soha nem készítettek fényképet a jogosítványához vagy más állami személyi igazolványhoz (de ez nyilvánvalóan az emberek nagyon kis csoportját jelentené).

Továbbá: a mobiltelefon-társaságok átadták minden olyan telefon adatait, amely aznap a Capitoliumban volt. Lehet, hogy az emberek nagyobb csoportja nem vitte magával a telefonját aznap, de ez még mindig az emberek kis százaléka lenne - különösen kicsi lenne azok körében, akik úgy gondolták, hogy jó ötlet bemenni a Capitoliumba, amikor a rendőrök beintették őket (ezek az emberek sajnos nem a legokosabbak).

De azt állítják, hogy még mindig nyomoznak az ügyben, még mindig újabb "lázadók" után nyomoznak? Azt állítják, hogy "online nyomozók" segítségére volt szükségük? És a média ezzel együtt megy, nem mutat rá arra a tényre, hogy lehetetlen lenne - bármennyire is inkompetensek -, hogy ne azonosítottak volna mindenkit órákon belül (ez csak számítógép - a számítógépek elvégzik a munkát).

Miféle abszurd színjátékot játszanak itt?

Ez az egész bohózat egy újabb ilyen szaros teszt a kormány részéről.

"Tegyünk úgy, mintha mindannyian hinnénk valamiben, aminek nincs semmi alapvető értelme, és ez majd egyesít minket azokkal szemben, akik a valóságon alapuló dolgokban hisznek."

Ez az, és vélhetően annak az ünneplése is, hogy a kormány saját támogatói mennyire hülyék. Az 1984-et igyekszem nem említeni, mert mindenki erre hivatkozik, és már közhelyessé vált. De így is sok megfigyelés marad lényegre törő. A könyvben a kormány mindkét dolgot megtette:

Az emberekkel elhitette, hogy nyilvánvalóan hamis dolgok igazak, mert a kormány azt mondta.
Ünnepelte és bátorította az alacsony szintű idiótaságot.
Azt is üzeni, hogy soha semminek nincs vége, és bárkiért bármikor jöhetnek, amikor csak akarnak. Ez a "folyamatos razziák" dolog általános félelemérzetet kelt. Továbbá az emberek fejében tartja az eseményt - ne feledjük, hogy még ma is letartóztatnak 100 éves Wehrmacht-katonákat és véletlenszerű náci gépírónőket, és tömeggyilkossággal vádolják őket.

Aztán ott van az a tény, hogy ez azt mutatja, hogy az FBI teljesen elszabadult, teljesen aláveti magát a demokraták napirendjének, amelynek célja, hogy félelmet keltsen az ellenségeiben.
 

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
4 623
8 226
113