Biden előre be nem jelentett beszéddel készül nagyjából 10 perc múlva. Fixen a Putyin interjúhoz lesz köze

Live
www.whitehouse.gov
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nah, csak valami papírok kezeléséről meg a szenilitás tagadásáról volt szó, azt hittem érdekes lesz legalábbBiden előre be nem jelentett beszéddel készül nagyjából 10 perc múlva. Fixen a Putyin interjúhoz lesz köze
![]()
Live
www.whitehouse.gov
Ezt így ki lehetne rakni mottónak.Igazából mindenki hozta a formáját.
Putyin megígérte hogy 30 másodperc alatt felvázolja az ukrán háború történelmi hátterét aztán elindult Kr. u. 862-től, Biden pedig miután elutasította a különleges ügyész állítását mely szerint súlyosan korlátolt a memóriája, még abban a beszédben összekeverte a mexikói és egyiptomi elnököt.
Lehet ez volt az eredeti topik, de mire kibotorkált az ovális irodájából a tájékoztató helyszínéig elfelejtette a Putyin interjútNah, csak valami papírok kezeléséről meg a szenilitás tagadásáról volt szó, azt hittem érdekes lesz legalább
El tudom képzelni, hogy Musk akár darabonként le tudja tiltani a vevőkészülékeket.Csak azért rakom ide, mert biztos megint botrány lesz belőle az USA-ban és megint nekimegy az establishment Musk-nak.
https://www.portfolio.hu/global/202...hasznalni-kezdte-elon-musk-starlinkjet-668043
"Több ukrán hadsereghez köthető forrás is arról ír, hogy az orosz hadsereg elkezdte használni Ukrajna területén belül a Starlinket, Elon Musk műholdas kommunikációs rendszerét – írja a Newsweek."
Hát akkor sajnos le kell kapcsolni az egész Starlink hálózatot Ukrajna felett nehogy az gonosz oroszok visszaéljenek vele...Upszika akkor az ukránoknak egyáltalán nem lesz egyáltalán internet szolgáltatása a frontvonalon...
USA kormánya - idegesen toporogva
"Most melyik ujjamba harapjak?"
Musk - "őszintének" tűnő ábrázattal, tehetetlenül széttárja a kezét.
"Én nem tudtam róla".
Putyin - Vodkát kortyolgatva elégedetten hátradől a bársonyszékében.
Én ezt gyakorlattá tenném. Hátha sikerül átélnie azt, amit az áldozatai érezhettek...Vergődnek, hogy mennyire humánus a kivégzési módszereik, miközben " jelenleg 165 ember ül a halálsoron". Na ez az igazi kínzás, hogy bármejik percben mehetnek érte és ez húzódik hónapokon, éveken át.
Csupa fehér protenstánsok, nincs egy helyre afro srác se?
Azt hittem hirtelen, hogy az izraeli küldöttséggel tárgyal.Situation Room...
..
![]()
![]()
Photo from a meeting in Biden's situation room last night regarding Iran… Something weird to observe! - Strange Sounds
Notice all the name placards on the table are facing Biden so he doesn’t forget the names of his own cabinet when addressing them, including Vice President Harris… Let’s see pictures of former presidents who needed the name placards pointed towards them. Trump’s situation room Obama’s situation...strangesounds.org
A kutya is tojik...Fú, ojrópában k. drága lesz a tojás. Kár, hogy csak kutyám van, egy-két tyúk most jól jönne.
Az a nyereség pürroszi lesz, éppen a lényegét veszítené el az USA.(Peter Zeihan (amerikai "geopolitikai szakértő") szerint Kínát és Oroszországot is alapvetően a demográfia fogja maga alá temetni (de Nyugat-Európának is annyi), az USA meg nyer a népességnövekedéssel, még ha az a migránsoknak köszönhető is.)
Kemény gondolatok...Csakhogy Carlson nem ujságíró, hanem propagandista (jobb esetben showmen).
Úgy hirdeti az interjút, hogy Putintól az amerikaiak megtudják az igazságot ... még mielot Putin megmukkant volna.
Ergo, fogalma sincsen, mit fog neki pontosan mondani (ha pedig igen, az egy kulon probléma), de már tudja, hogy igaz lesz.
Mikozben Putin már nemegyszer lebukot a hazugságaival (például, hogy nemtámadja meg Ukrajnát...).
Szerintem az ÁRULÓ pincsi a félheréjű hókuszputylerrel tervezi a SZABAD VILÁG megrontását és Trumpot fel kell akasztani aztán agyonlőni és elgázosítani, meg az Orbán is milyenmár, nemár majd a svédek fognak nem belépni az oroszokkal szemben NEM hadviselő NÁTÓBA és Novák a is!!!Megnyitva.
Kérlek ne trollkodd szét a topikot, már alig maradt időnk a nukleáris holokauszt előtt, amiben mindannyiunkat felégetne a sátánista pedofil szekta.Szerintem az ÁRULÓ pincsi a félheréjű hókuszputylerrel tervezi a SZABAD VILÁG megrontását és Trumpot fel kell akasztani aztán agyonlőni és elgázosítani, meg az Orbán is milyenmár, nemár majd a svédek fognak nem belépni az oroszokkal szemben NEM hadviselő NÁTÓBA és Novák a is!!!
18%? Ez azért mindent el is mond róluk.A vállasztók 18 százaléka hajlamos arra a jeloltre voksolni, amelyre Taylor Swift.
Trumpék is már felfigyeltek a "problémára".
![]()
Trump To Taylor Swift: Endorsing Biden Would Be 'Disloyal' Since He 'Made Her So Much Money'
The former president said Swift shouldn’t back Biden, saying copyright legislation he signed helped her, while Biden “didn’t do anything for Taylor.”www.forbes.com
![]()
Gondolom a brit tudósok is nagy Swift rajongók lehetnekA vállasztók 18 százaléka hajlamos arra a jeloltre voksolni, amelyre Taylor Swift.
Trumpék is már felfigyeltek a "problémára".
![]()
Trump To Taylor Swift: Endorsing Biden Would Be 'Disloyal' Since He 'Made Her So Much Money'
The former president said Swift shouldn’t back Biden, saying copyright legislation he signed helped her, while Biden “didn’t do anything for Taylor.”www.forbes.com
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..