Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez szép és jó, már csak azt kellene elmagyaráznia az aspiráns asszonynak, hogy " a feketéket hátráltató igazságtalan jogi akadályok" és a maris fogyasztásnak legalizálása, hogy függ össze. Aki fekete és fogyasztja azt mindig lecsukják, aki meg fehér és fogyasztja azt mindig elengedik? Szerintem ezt a mondatot ő maga sem értette amikor elhagyta a száját.Szent Korona Rádió Official
Kamala Harris azt mondja, legalizálni fogja a marihuánát az Egyesült Államokban, hogy "lebontsa a feketéket hátráltató igazságtalan jogi akadályokat". ℹ️BRICSNewst.me
Az USA-ban a lakosság döntő hányada fogyasztott már, arról meg nem is beszélve, hogy ugye egyes államokban legális is mind a fogyasztása, mind a termesztése. A politikus elitnél ez meg kb a gumicukros vitamin kategória a különböző típusú drogok rangsorában amiket fogyasztanak.A néni nyilatkozta valami videóban, hogy a koliba azért ment ez meg az ... szerintem lájkolja a témát(hivatalosan persze nem).
Kérdezték tóle, hogy próbálta e... és csak vigyorgott balfszul.
Spec ezzel a videóval már nem mérgeztem az agyam, de láttam párat ettől az alusipkás fickótól. Mindenért is a babiloni bankárok a felelőssek.
+ a levél szavazatok és a halottak szavazatai...amíg Kamala nem kerül ki győztesen."Jóllehet november 5-én szinte az összes amerikai állampolgár beleszólhat majd abba, hogy ki legyen az Egyesült Államok következő elnöke, a végső döntést valójában hét billegő állam szavazói fogják meghozni a demokrata Kamala Harris és a republikánus Donald Trump között."
Ez a 3 csatatér döntheti el Amerika jövőjét: Trump vagy Harris tarol a legnagyobbat?
Jóllehet november 5-én szinte az összes amerikai állampolgár beleszólhat majd abba, hogy ki legyen az Egyesült Államok következő elnöke, a végső döntést valójában hét billegő állam szavazói fogják meghozni a demokrata Kamala Harris és a republikánus Donald Trump között. Azonban ezt a hét...www.portfolio.hu
..
Az USA-ban a lakosság döntő hányada fogyasztott már, arról meg nem is beszélve, hogy ugye egyes államokban legális is mind a fogyasztása, mind a termesztése. A politikus elitnél ez meg kb a gumicukros vitamin kategória a különböző típusú drogok rangsorában amiket fogyasztanak.
Kína is az ópiumtól feküdt meg 2-500? évre.A kábítószer összekuszálja, szétszaggatja a szinapszisokat, eltorzítja a személyiséget - végleg. Ilyen szempontból az alkohol a kisebb rossz, mert ott - egy bizonyos határig - még van visszaút a személyiségben.
Ezt - nyugodjon - igazságügyi neurológus, addiktológus orvosunktól hallottam még vagy 30 éve...
Nekem volt/van három (nem)munkatársam, akik anyagoztak(anyagoznak?).
Kiszámíthatatlanok, öntörvényűek, végletesen hangulatfüggők, antiszociálisak, empátiamentesek, végtelenül egoisták, moralitásuk nihil, együttműködésre, netán csapatmunkára képtelenek és szándékukban sem áll.
Ezt meg évek óta látom, tapasztalom.
Amelyik társadalomban a drogok a marginálistól kicsit is nagyobb mértékben elterjednek, annak a társadalomnak vége, mint a botnak.
Tyúk vagy a tojás? Attól ilyenek, mert anyagoznak / -tak, vagy azért nyúltak a szerhez, mert ilyenek?Nekem volt/van három (nem)munkatársam, akik anyagoztak(anyagoznak?).
Kiszámíthatatlanok, öntörvényűek, végletesen hangulatfüggők, antiszociálisak, empátiamentesek, végtelenül egoisták, moralitásuk nihil, együttműködésre, netán csapatmunkára képtelenek és szándékukban sem áll.
x.com
x.com
Patrick J. McShay, P. Diddy és az elit sátáni rituális szex és pedofil hálózata
Patrick J. McShay, P. Diddy and The Elite’s Satanic Ritual Sex And Pedophile Ring
Patrick J.McShay “The higher you go in the business the more wicked it gets” — Musician and Producer “Lil Rod” Jones (P. Diddy associate) The New York Post reports that Sean “P. Diddy” Combs who was arrested on charges of sex trafficking and racketeering with over a hundred victims involved...jameshfetzer.org