T
Törölt tag 008
Guest
Biztpol szakértő. Német nyomozó, ex-bundeswehr ejtőernyős, fidesz közeli tanácsadó szerűség.ki ez a spöttle?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Biztpol szakértő. Német nyomozó, ex-bundeswehr ejtőernyős, fidesz közeli tanácsadó szerűség.ki ez a spöttle?
Ő volt az aki 9/11 délutánján 10-15-ezer halottat jósolt az ikertornyokban ha jól emlékszem?!!Biztpol szakértő. Német nyomozó, ex-bundeswehr ejtőernyős, fidesz közeli tanácsadó szerűség.
Nem tudom, én 1 éve találkoztam először a nevével.Ő volt az aki 9/11 délutánján 10-15-ezer halottat jósolt az ikertornyokban ha jól emlékszem?!!
Látok én 14 évest is. És ez az ami veszélyes, könnyen manipulálható tömeg, rengeteg szabad idővel. Jön a hétvége, csatlakozhatnak hozzájuk hétköznap dolgozók is.Az a durva, hogy végignézve a videókat, konkrétan 0 olyan embert látok, aki holnap bemegy a gyárba dolgozni.
A legviccesebb, amikor 16 éves kölykök ordítják a not my president-et.
Amúgy twitteren volt egy jó összefoglaló az eseményről. Ott írták, hogy a demonstrálók tisztában vannak vele, hogy nem változtathatják meg az eredményt. Ez a demokrácia. Ők csak azt akarják, hogy Trump lássa, hogy nem teszik nekik amit akar.
Szóval hétfőre lecsillapodik minden.
Majd elválik, de amíg nem csinált semmit addig ez spekuláció. Amúgy nekem erről Winston Churchill jut eszembe akit a saját pártja nevezett őrültnek, elvtelennek, hazardőrnek és még isten tudja minek. Aztán megnyerte a második világháborút az angoloknak.
Tévedtem a pénzel kapcsolatban.Látok én 14 évest is. És ez az ami veszélyes, könnyen manipulálható tömeg, rengeteg szabad idővel. Jön a hétvége, csatlakozhatnak hozzájuk hétköznap dolgozók is.
Ellentétben a majdanistákkal, őket nem kell pénzelni, mert bemenek a bankba és annyi pénzt vesznek ki amennyire szükségük van.
Attól, h lemond bizonyos területekről még nem lesz több pénze. Sőt! A hadi megrendelések is csökkennek. Én azért nem várok hatalmas változásokat.
Spöttle is azt mondja lehetséges egy Jalta2.
https://www.facebook.com/permalink....505267593&id=981970015207345&substory_index=0
Így már érthető, h minek kellett az Oroszoknak a KrímNa akkor már ketten mondjuk
Így már érthető, h minek kellett az Oroszoknak a Krím
Igazából ufológus. Ez nem vicc!
A Vadai Ágnes nevű levitézlett gyurcsányista szerint