KÜLÖNLEGES VIZSGÁLAT: Kína agressziója új világháborút indíthat el
Rupert Murdoch mán veri a harci dobokat
Milyen agressziója?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
KÜLÖNLEGES VIZSGÁLAT: Kína agressziója új világháborút indíthat el
Rupert Murdoch mán veri a harci dobokat
Jó kérdés.Milyen agressziója?
Ez vagy kamu, vagy eszem-faszom megáll.Az pilótáknak pszihológiai tanácsadást ajánlottak fel, miután kínai repülőgépekkel találkoztak
Darren Goldie, a RAAF légi alelnöke szerint a segítségnyújtás az ausztrál pilóták számára elérhető
Ingyen pelust is vételezhettek.Pilots offered counseling after encounters with Chinese jets
Australian pilots are being offered counseling after encounters with Chinese warplanes, RAAF Air Vice Marshal Darren Goldie has saidwww.rt.com
Ez vagy kamu, vagy eszem-faszom megáll.
Akkor menjen bibliát árulni a sivatagba, vagy macskapszihológusnak. Képtelenség, hogy ezek katonának alkalmasnak lettek találtatva.
Mi lesz ezekkel, ha belefutnak a kínai légvédelembe/légierőbe? Na az háború, nem a papucsosok bombázgatása. Ukrajnában az ukrán és az orosz pilóták... na azok kapják az ívet. És nem zokognak.
Remélem nem igaz a hír, mert akkor eláshatja magát az egész szervezet.
Bajos egy tengeralattjáróra azt mondani, hogy alapvetően védelmi fegyver, az atomhajtásúra meg pláne.
A rakétaindítóiba meg bármikor betehető az atomfegyver, hisz kompatibilis.
A légierő az tiszta sor, de az ausztrál atomtengók programjában nagy a bizonytalanság kezdve a közös brit-auszi vadiúj atomtengó osztály kifejlesztésének magas költségeivel és folytatva azzal, hogy még az amerikai illetékesek sem tudnak jelenleg választ adni arra, hogy hogy fognak a programban megadott határidőkön belül a brit-auszi atomtengó osztály kifejlesztéséig és megépítéséig atomtengeralattjárókat biztosítani a kenguruknak az én véleményem szerint az ausztráloknak nem nagyon van szüksége atomtengeralattjárókra Ausztrália védelmében , de mivel az USA-k szüksége volt még a térségben az ausztrálokra Kína ellenében így kifizetteti velük ennek a költségét...Kína ellen a flotta és a légierő relevànsabb.
A légierő az tiszta sor, de az ausztrál atomtengók programjában nagy a bizonytalanság kezdve a közös brit-auszi vadiúj atomtengó osztály kifejlesztésének magas költségeivel és folytatva azzal, hogy még az amerikai illetékesek sem tudnak jelenleg választ adni arra, hogy hogy fognak a programban megadott határidőkön belül a brit-auszi atomtengó osztály kifejlesztéséig és megépítéséig atomtengeralattjárókat biztosítani a kenguruknak az én véleményem szerint az ausztráloknak nem nagyon van szüksége atomtengeralattjárókra Ausztrália védelmében , de mivel az USA-k szüksége volt még a térségben az ausztrálokra Kína ellenében így kifizetteti velük ennek a költségét...
A légierő az tiszta sor, de az ausztrál atomtengók programjában nagy a bizonytalanság kezdve a közös brit-auszi vadiúj atomtengó osztály kifejlesztésének magas költségeivel és folytatva azzal, hogy még az amerikai illetékesek sem tudnak jelenleg választ adni arra, hogy hogy fognak a programban megadott határidőkön belül a brit-auszi atomtengó osztály kifejlesztéséig és megépítéséig atomtengeralattjárókat biztosítani a kenguruknak az én véleményem szerint az ausztráloknak nem nagyon van szüksége atomtengeralattjárókra Ausztrália védelmében , de mivel az USA-k szüksége volt még a térségben az ausztrálokra Kína ellenében így kifizetteti velük ennek a költségét...
Jelenleg (és ez szerintem a közeljövőben sem fog megváltozni) az USA Kínát tartja a katonailag (is) a legveszélyesebb ellenfelének...Attól függ mire tartják a kínaiak képességeit. Nem gondolom hogy nagyon félnek tőlük az amerikaiak katonailag. Ráadásul be is vannak szorítva rendesen. Tengerpart felől Japán, Dél Korea, Fülöp Szigetek, Tajvan, Vietnam, Thaiföld, mind USA szövetséges. A Himaláján túl pedig ott a régi regionális rivális, India.
Jelenleg (és ez szerintem a közeljövőben sem fog megváltozni) az USA Kínát tartja a katonailag (is) a legveszélyesebb ellenfelének...
Orosz vergődés? Mondanál valamit Moszulról?Írtam hogy van Kína bekerítve. Ahogy mozdul, azonnal ott a fal. Kínai flotta, légierő, nem mérkőzhet az amerikaival. Ennek következtében szárazföldön kicsi az esélye hogy bárhol találkozzanak. Tajvan lehetne az ütközőpont, de szerintem látva az orosz vergődést az ukránokkal szemben, a tajvani invázió hosszú időre lekerülhetett a kínai elképzelések térképéről.
Jelenleg még a kínai flotta és légierő nincs pariban az USA flottájával és légierejével, de amilyen ütemben fejlesztik a kínai flottát és a légierőt, mire az ausztrál program szerint a kenguruk szolgálatba állítják az atomtengókat már nagy valószínűséggel más lesz a helyzet.Írtam hogy van Kína bekerítve. Ahogy mozdul, azonnal ott a fal. Kínai flotta, légierő, nem mérkőzhet az amerikaival. Ennek következtében szárazföldön kicsi az esélye hogy bárhol találkozzanak. Tajvan lehetne az ütközőpont, de szerintem látva az orosz vergődést az ukránokkal szemben, a tajvani invázió hosszú időre lekerülhetett a kínai elképzelések térképéről.
Az USA hogy áll a flotta fejlesztésekkel? Nem vagyok képben ez ügyben.Jelenleg még a kínai flotta és légierő nincs pariban az USA flottájával és légierejével, de amilyen ütemben fejlesztik a kínai flottát és a légierőt, mire az ausztrál program szerint a kenguruk szolgálatba állítják az atomtengókat már nagy valószínűséggel más lesz a helyzet.
Alapvetően lassan. jelenleg úgy áll a dolog, hogy, 2045-ig 355 hajóra akarják felnyomni (most 298 ez a szám) a flottát, bár a realitás az, hogy addigra ez a szám legjobb esetben is 320 körüli lesz. Ebben a fejlesztésben vegyesen benne vanak hordozók, rombolók és fregattok. Részletesebb infó ha érdekel akkor lentebb olvashatod:Az USA hogy áll a flotta fejlesztésekkel? Nem vagyok képben ez ügyben.