Ezek a képek hamisítványok. Már megint a hazug orosz propaganda hamisítványait mutogatjátok és még ti vagytok mellé felháborodva. Hülyét csinálnak belőletek az álhír gyárosok dilettáns photoshop hamisítói.
Senki nem tett USA zászlót a náci zászló mellé, ez a kép hamisított.
Ez az eredeti.
Ez a kép szintén hamisítvány. 2048x1536 a legnagyobb elérhető felbontás de még az is olyan minőségű mint egy rossz webkamera képe. Nincs olyan fényképező ami ilyen felbontás mellett ilyen rossz minőségű képet csinál, ennek a minősége szándékosan lett lerontva, hogy elmossa a photoshop beavatkozás nyomait. Ezek a nácik valami bűzös pincében szalutálnak, de a háttér le lett cserélve valami kormányhivatalra.
Ha az előző kép azt sugallta, hogy az USA a nácik mellett áll akkor ez azt, hogy nem csak a koszos pinyókban bandáznak az ukrán nácik, hanem az egész kormány, sőt az egész ukrán nép náci. Valójában azok is nácik akik ezeket az uszító hamisítványokat gyártják és terjesztik.
A harmadik kép szerintem szintén hamisítvány. Kizárólag .ru és .su és most már nektek köszönhetően .hu oldalakon található meg. Semmi infó róla, hogy ez hol van és mikor készült. Photoshoppal egy perc alatt összerakható.
Azok akik ezt a vérbeli göbbelszi propagandát gyártják és terjesztik azok szerintem legalább akkora nácik mint akik a képen vannak és én mindkét társaságtól elhatárolódom.