Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Közben Kína felszólította az állampolgárait hagyják el Észak Koreát..
Komoly telepítés, 4 vontatóval beálltak egy golf pályára...Ez került 1 mrd dollárba?THAAD. telepítés D-Korea
Szerintem ez egy üteg,nyilván több ilyen van,az tény,hogy nem vitték túlzásba az álcázást gondolom a technikai fölényben bíznak ,hogy ilyen bátrak.Komoly telepítés, 4 vontatóval beálltak egy golf pályára...Ez került 1 mrd dollárba?
Először is ki kellett sajátítani a területet, majd terveztetés, közműkiváltás, lőszermentesítés, védett állat- és növényfajok odébb telepítése, gendersemleges közbeszerzés kiírása a kivitelezésre, majd ki kellett vágni a fákat, eltávolítani a humuszréteget (és depózni), muzeológusokkal megásatni, kézműves és fair-trade termelői múrvával behinteni minél kisebb ökológiai lábnyom mellett... Na EZ kerül 1 mrd dollárba.Komoly telepítés, 4 vontatóval beálltak egy golf pályára...Ez került 1 mrd dollárba?
Na ugye megmondtam korábban, hogy a Dagi titkos terve Vlagyivosztok elfoglalása? (oké, az akkori reakciókat elnézve én vettem a legkevésbé komolyan a saját ötletemet). A tajvani güllenisták helyében én már csomagolnék...Észak maga robbantotta a teszt rakétát fel.Mert Oroszország felé vette az irányt
https://888.hu/article-eszak-korea-majdnem-megtamadta-oroszorszagot
Sajtóhírek szerint az amerikai Carl Vinson repülőgép-hordozó flottakötelék ellen tengeralattjáró-támadás indult. Az Észak-Koreai harccsoportot személyesen Kim Dzsong Un vezeti :
Szerintem igen. Nincs ÉK-ban annyi avas szalonna, hogy eléggé körbe lehessen kenni vele a Dagit, hogy beférjen azon a lyukon.Ugye viccelsz?
Azért megnézném néhány ember milyen képet vágna ha a Carl Vinson váratlanul elkezdene szolidan bugyborékolva süllyedni.Sajtóhírek szerint az amerikai Carl Vinson repülőgép-hordozó flottakötelék ellen tengeralattjáró-támadás indult. Az Észak-Koreai harccsoportot személyesen Kim Dzsong Un vezeti :