Közben Kína felszólította az állampolgárait hagyják el Észak Koreát..
Komoly telepítés, 4 vontatóval beálltak egy golf pályára...Ez került 1 mrd dollárba?THAAD. telepítés D-Korea
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szerintem ez egy üteg,nyilván több ilyen van,az tény,hogy nem vitték túlzásba az álcázást gondolom a technikai fölényben bíznak ,hogy ilyen bátrak.Komoly telepítés, 4 vontatóval beálltak egy golf pályára...Ez került 1 mrd dollárba?
Először is ki kellett sajátítani a területet, majd terveztetés, közműkiváltás, lőszermentesítés, védett állat- és növényfajok odébb telepítése, gendersemleges közbeszerzés kiírása a kivitelezésre, majd ki kellett vágni a fákat, eltávolítani a humuszréteget (és depózni), muzeológusokkal megásatni, kézműves és fair-trade termelői múrvával behinteni minél kisebb ökológiai lábnyom mellett... Na EZ kerül 1 mrd dollárba.Komoly telepítés, 4 vontatóval beálltak egy golf pályára...Ez került 1 mrd dollárba?
Na ugye megmondtam korábban, hogy a Dagi titkos terve Vlagyivosztok elfoglalása? (oké, az akkori reakciókat elnézve én vettem a legkevésbé komolyan a saját ötletemet). A tajvani güllenisták helyében én már csomagolnék...Észak maga robbantotta a teszt rakétát fel.Mert Oroszország felé vette az irányt
https://888.hu/article-eszak-korea-majdnem-megtamadta-oroszorszagot

Sajtóhírek szerint az amerikai Carl Vinson repülőgép-hordozó flottakötelék ellen tengeralattjáró-támadás indult. Az Észak-Koreai harccsoportot személyesen Kim Dzsong Un vezeti :
![]()
![]()
Szerintem igen. Nincs ÉK-ban annyi avas szalonna, hogy eléggé körbe lehessen kenni vele a Dagit, hogy beférjen azon a lyukon.Ugye viccelsz?

Azért megnézném néhány ember milyen képet vágna ha a Carl Vinson váratlanul elkezdene szolidan bugyborékolva süllyedni.Sajtóhírek szerint az amerikai Carl Vinson repülőgép-hordozó flottakötelék ellen tengeralattjáró-támadás indult. Az Észak-Koreai harccsoportot személyesen Kim Dzsong Un vezeti :
![]()
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..