Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csütörtökön, vagy szombaton? Mert a péntek az oroszoké.Valami megvaltozott, mert az uj kommunikacio szerint megint eheznek es csodbe mentek. Amig bekultek nem irtak ilyeneket.
Ma olvastam, szerintem szombat Észak Koreáé, péntek az oroszoké, a hét közepén meg Iránról volt szó.Csütörtökön, vagy szombaton? Mert a péntek az oroszoké.
Ma olvastam, szerintem szombat Észak Koreáé, péntek az oroszoké, a hét közepén meg Iránról volt szó.
Szoktunk mi is, csak nem tudom melyik nap. Talán kedd, vagy szerda.Mi lesz velünk,mi már csődbe sem megyünk?
Melyik nap lesz Venezueláé?Ma olvastam, szerintem szombat Észak Koreáé, péntek az oroszoké, a hét közepén meg Iránról volt szó.
Rokonnemzet a franciákkal?Passz, talan hetfo mert ott hetvegente mindig tuntetesek vannak.
https://index.hu/kulfold/2019/07/28/eszak-korea_szabadon_engedett_egy_elfogott_orosz_halaszhajot/
"A phenjani hatóságok elengedték szombaton a Hsziangeilin-8 nevű orosz halászhajót, amelyet július 17-én fogtak el észak-koreai határőrök, mert állítólag megsértette az ország területi vizeit, közölte vasárnap a phenjani orosz nagykövetség Facebook-oldalán.
Az MTI beszámolója szerint az orosz külügyminisztérium erőfeszítéseinek köszönhetően sikerült a hajó és legénysége szabadon engedését elérni...
...Dél-koreai felségvizekre tévedt az észak-koreai hadsereg egyik halászhajója három fővel a fedélzetén, a vízi járművet Jangjang katonai kikötőjébe vontatták – írta a Yonhap dél-koreai állami hírügynökség vasárnap vezérkari forrásokra hivatkozva. A fából készült hajó szombat éjjel haladt át a két Koreát elválasztó vízi határon a Japán-tengeren (más néven Keleti-tengeren). A határsértés ügyében vizsgálatot indítottak.
Az utasok egyike az észak-koreai hadsereg egyenruháját viselte. A hajó legénysége azt állította, hogy navigációs hiba miatt tévedtek dél-koreai felségvizekre.
A DÉL-KOREAI HADSEREG ÁLTALÁBAN HAZAZAVARJA A HATÁRSÉRTŐ CIVIL HALÁSZHAJÓKAT, DE EBBEN AZ ESETBEN A HATÓSÁGOK ÚGY DÖNTÖTTEK, HOGY INKÁBB BEVONTATJÁK EGY KIKÖTŐBE A JÁRMŰVET, MERT AZ VÉLHETŐLEG AZ ÉSZAK-KOREAI KATONASÁG TULAJDONÁBAN ÁLL..."
Az orosz halászhajónak szép orosz neve van Az északi halászhajó pedig békaembereket engedett a vízbe halnak álcázva, hogy a déliek kifogják őket és megtudják, milyen a déli halszezon.
Hogy ezek a tankerek és halászhajók milyen veszélyesek. Nem is a tengók, rombolók, fregattok, hanem a halászok. Lassan új kategória lesz, a taktikai halász és a stratégiai tanker vagy olajhordozó... Milyen jó, hogy (pillanatnyilag) nincs tengerünk, mert ahogy az EU-t elnézem, már a fél tanker- és halászflottánkat elkalózkodták volna a "demokrácia hiánya" miatt.
Ne aggódj- a Trieszti kikötő miatt egészen biztosan lesz hajóvétel- valamekkora saját hajóflotta...
Nem pont te írtad, hogy ott mindenki utál mindenkit?Egyetlen probléma, hogy az USA blokkolja...és az USA szövettséges Japán szivatja. Szóval szépen koreát odalökik Kínának akit amúgy a koreaiak utálnak.