Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csütörtökön, vagy szombaton? Mert a péntek az oroszoké.Valami megvaltozott, mert az uj kommunikacio szerint megint eheznek es csodbe mentek. Amig bekultek nem irtak ilyeneket.
Ma olvastam, szerintem szombat Észak Koreáé, péntek az oroszoké, a hét közepén meg Iránról volt szó.Csütörtökön, vagy szombaton? Mert a péntek az oroszoké.![]()
Ma olvastam, szerintem szombat Észak Koreáé, péntek az oroszoké, a hét közepén meg Iránról volt szó.
Szoktunk mi is, csak nem tudom melyik nap. Talán kedd, vagy szerda.Mi lesz velünk,mi már csődbe sem megyünk?![]()
Melyik nap lesz Venezueláé?Ma olvastam, szerintem szombat Észak Koreáé, péntek az oroszoké, a hét közepén meg Iránról volt szó.
Rokonnemzet a franciákkal?Passz, talan hetfo mert ott hetvegente mindig tuntetesek vannak.![]()
https://index.hu/kulfold/2019/07/28/eszak-korea_szabadon_engedett_egy_elfogott_orosz_halaszhajot/
"A phenjani hatóságok elengedték szombaton a Hsziangeilin-8 nevű orosz halászhajót, amelyet július 17-én fogtak el észak-koreai határőrök, mert állítólag megsértette az ország területi vizeit, közölte vasárnap a phenjani orosz nagykövetség Facebook-oldalán.
Az MTI beszámolója szerint az orosz külügyminisztérium erőfeszítéseinek köszönhetően sikerült a hajó és legénysége szabadon engedését elérni...
...Dél-koreai felségvizekre tévedt az észak-koreai hadsereg egyik halászhajója három fővel a fedélzetén, a vízi járművet Jangjang katonai kikötőjébe vontatták – írta a Yonhap dél-koreai állami hírügynökség vasárnap vezérkari forrásokra hivatkozva. A fából készült hajó szombat éjjel haladt át a két Koreát elválasztó vízi határon a Japán-tengeren (más néven Keleti-tengeren). A határsértés ügyében vizsgálatot indítottak.
Az utasok egyike az észak-koreai hadsereg egyenruháját viselte. A hajó legénysége azt állította, hogy navigációs hiba miatt tévedtek dél-koreai felségvizekre.
A DÉL-KOREAI HADSEREG ÁLTALÁBAN HAZAZAVARJA A HATÁRSÉRTŐ CIVIL HALÁSZHAJÓKAT, DE EBBEN AZ ESETBEN A HATÓSÁGOK ÚGY DÖNTÖTTEK, HOGY INKÁBB BEVONTATJÁK EGY KIKÖTŐBE A JÁRMŰVET, MERT AZ VÉLHETŐLEG AZ ÉSZAK-KOREAI KATONASÁG TULAJDONÁBAN ÁLL..."
Az orosz halászhajónak szép orosz neve vanAz északi halászhajó pedig békaembereket engedett a vízbe halnak álcázva, hogy a déliek kifogják őket és megtudják, milyen a déli halszezon.
Hogy ezek a tankerek és halászhajók milyen veszélyesek. Nem is a tengók, rombolók, fregattok, hanem a halászok. Lassan új kategória lesz, a taktikai halász és a stratégiai tanker vagy olajhordozó... Milyen jó, hogy (pillanatnyilag) nincs tengerünk, mert ahogy az EU-t elnézem, már a fél tanker- és halászflottánkat elkalózkodták volna a "demokrácia hiánya" miatt.
Ne aggódj- a Trieszti kikötő miatt egészen biztosan lesz hajóvétel- valamekkora saját hajóflotta...
Nem pont te írtad, hogy ott mindenki utál mindenkit?Egyetlen probléma, hogy az USA blokkolja...és az USA szövettséges Japán szivatja. Szóval szépen koreát odalökik Kínának akit amúgy a koreaiak utálnak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..