Ott teljesítenie kellene az 5 éves tervet 3 év alatt.csak aztan, ne hogy vmi gulagba fejezd ha nem jol teljesitesz az agyban
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ott teljesítenie kellene az 5 éves tervet 3 év alatt.csak aztan, ne hogy vmi gulagba fejezd ha nem jol teljesitesz az agyban
Meg lenne az....ha rajtam múlna, még az asszisztensével isOtt teljesítenie kellene az 5 éves tervet 3 év alatt.
hat a gulagba nem hiszem hogy az asszisztenset kellene dongetnedMeg lenne az....ha rajtam múlna, még az asszisztensével is
Akkor nem csak a tenyered tapsolnád vörösre.Meg lenne az....ha rajtam múlna, még az asszisztensével is
Kim-Jó Dzsong még hajadon esetleg? Lehet, hogy disszidálok Észak-Koreába, és megkérem a kezét. Igazi unikum lennék ott, kiválló propaganda fegyver, és Un tesómmal elrendeznénk az ország sorsát, de izibe.
Belegondoltam milyen szép lenne az esküvőtökImádnám, pirosra tapsolnám a tenyerem a Pártértekezleten ha felszólal. Mao idézetekkel (magyarul) vallanék neki szerelmet.... És végre lenne egy atomhatalom, amelyik vezetésében magyar is van... A nadrágot hordhatja, de csak a lakáson kívül...
Belegondoltam milyen szép lenne az esküvőtök
Aztán abba, hogy milyen szép és praktikus nászajándékot kapnátok a választottad testvérétől
És végül, hogy kire hasonlítanak majd a gyerekeitek
Így várnám az arám, Kim Jó Dzsongot. Drága Jóó..1905. Az orosz Szahalin sziget egyik védője a japán-orosz háborúban
Napi érdekes - 395
Sziasztok! Remélem jól telt a nyár mindenkinek. Igen, mától teljes gőzzel robog az oldal, mindjárt itt az első Napi érdekes. Vágjunk is bele!1884. A brit Kendall Green biciklis klub tagjairitkanlathatotortenelem.blog.hu
Kim Dzsong Un meg így várna tégedÍgy várnám az arám, Kim Jó Dzsongot. Drága Jóó..
A vezér meg leadott jópár kilócskát!Lovasrendőrség és"felderítő" K-9s, de nincs nagy rakéta: Észak-Korea félkatonai felvonulást tart a 73. évfordulója alkalmából
Nagyon tetszik a traktorral vontatott rakétavetős pótkocsi.Mounted police & ‘reconnaissance’ K-9s but no missiles: North Korea holds paramilitary parade to mark its 73rd anniversary
North Korea held a massive parade to celebrate 73 years since the state’s foundation, with soldiers and civilians alike seen marching in an elaborate procession, which omitted Pyongyang’s typical displays of major weapon systems.www.rt.com
Szerintem nem is volt kövér, hanem ami rajta volt az volt az ország teljes élelmiszer tartaléka. Most, hogy a covid miatt nehéz a helyzet, mozgósította a készletet. Ilyen egy igazi államférfi.A vezér meg leadott jópár kilócskát!
..
Lehet, hogy eltaláltad!Szerintem nem is volt kövér, hanem ami rajta volt az volt az ország teljes élelmiszer tartaléka. Most, hogy a covid miatt nehéz a helyzet, mozgósította a készletet. Ilyen egy igazi államférfi.
szoval, leforditva a komcsi dumarol = tenyleg beteg volt es lefogyot.látványos fogyása egyfajta tudatos döntés eredménye, mellyel szolidaritását akarja kifejezni népe felé."
A vezér meg leadott jópár kilócskát!
..
Vasútról indítható rakétarendszert tesztelt Észak-Korea - közölte az ország hírügynöksége, a KCNA csütörtökön.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/233688/