Ok, 2012ben, amikor hatalomra került már az összes máig élő rokonát lelövette.
Lehet így van, én nem kétlem, de nyugati források alapján ne beszéljünk már tényszerűen ÉKról.
A hatalom könyörtelen megszilárdítását követően – hatalomra kerülésének tizedik évfordulóján – most újabb kihívással kell szembenézni Kimnek: az Észak Korea ellen elrendelt szankciók, a világjárvány és a fokozódó gazdaság nehézségek nagy kihívással szembesítik.
novekedes.hu
Akkor is napi szinten kellett hazudni.
Elbeszélünk egymás mellett. Én számtalan forrást nézek.. nekem egyik sem hiteles.
Neked melyik hiteles?
Különbség csak az, hogy szerinted az én forrásaim rosszak.. legyen. De én semelyiknek sem adok hitelt.
Szerintem pont az az elhibázott lépés részedről, hogy van jó forrás, szerinted, ha az enyémeket rossznak tartod.
Tök mindegy, hogy az index írja meg az angol hírszerzés állítólagos kamuit most is. Egytőről fakad a shitmédia. Bármelyik magyar, nyugati hírportált beírhattad volna.
Vagy neked valamelyik hiteles?
Ne röhögtess.
Minden egyes tetsztet a nyugati média sikertelennek hoz le. Ez alap. Ha más nem allor olyan indokokkal, hogy a szokásos helyen a japán tengeren csapódott be. Talán még akkor is sikertelennek ítélnék meg, ha egy USA nagyváros szétcsapna.
Elég csak rákeresni. Évtizedek óta ez a propaganda alapja. Amit lehoznak, aszerint minden balul sült el.
Mindenesetre szívesen várom a jó és hiteles források listáját.