Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kíváncsi vagyok,hogy nekünk mikor lesz ilyen "játékszerünk".
Kit akarsz megtámadni? Madridot? Esetleg Moszkvát?Kíváncsi vagyok,hogy nekünk mikor lesz ilyen "játékszerünk".
Hát senkit. Csak úgy dísznek kellene ilyen. Végül is körös körül csupa jó barát/szomszéd vesz körül.Kit akarsz megtámadni? Madridot? Esetleg Moszkvát?
A koreai észak-dél jövőnek nagyon csúnya kinézete van.
Dél-Koreában a világon a legalacsonyabb a női termékenységi ráta, 2020-ban: 0,84.
Ha nem találnak ki valamit 25 éven belül megfeleződik a lakosság, és ez totál romba dönti a mai gazdaságot + a rengeteg eltartandó idős.
Szomorú, de a minőséghez mennyiség is kell, mert kevesebb emberből kevesebb a tehetséges. Oktatással kicsit lehet javítani az átlagon.Hova szüljenek? Nekik már nem a mennyiség kell, az meg van: hanem a minőség!
Szomorú, de a minőséghez mennyiség is kell, mert kevesebb emberből kevesebb a tehetséges. Oktatással kicsit lehet javítani az átlagon.
Már az, ha a házak többsége 20 emeletes lenne, többször (sokszor?) nagyobbra emelné pl. Budapest befogadóképességét...LMzek nek igaza van azért ebben, egymás hegyén hátán élnek.
Már az, ha a házak többsége 20 emeletes lenne, többször (sokszor?) nagyobbra emelné pl. Budapest befogadóképességét...
Kíváncsi vagyok,hogy nekünk mikor lesz ilyen "játékszerünk".
Furcsán turbó módban tolják azért mostanában... nem tudom mire vélni, hogy miért kell minden puskaport egyszerre elsütniük. Évekig tolhatták volna a média felhajtást az elmúlt időszakban bemutatott dolgokból (de legalább hónapokig, ha nagy lángon akarják tartani a felhajtást)Észak-Korea "radioaktív szökőár" fegyvert mutatott be
North Korea unveils ‘radioactive tsunami’ weapon
North Korea has unveiled a new “underwater nuclear strategic weapon system,” claiming it can create a “super-powerful radioactive tsunami”www.rt.com
Ez egy torpedo drón ami állitásuk szerint nukleáris fejjel is felszerelhező.Észak-Korea "radioaktív szökőár" fegyvert mutatott be
North Korea unveils ‘radioactive tsunami’ weapon
North Korea has unveiled a new “underwater nuclear strategic weapon system,” claiming it can create a “super-powerful radioactive tsunami”www.rt.com
Hát az el. Mikor nem grafitmoderátorosak lettek a reaktorok. Mellékesen nem a plutóniumtermelés a nehéz, hanem a "kiválogatása".Peidg paksnak is plutoniumot kéne termelni.. de ez a hajó rég elment.
Hát az el. Mikor nem grafitmoderátorosak lettek a reaktorok. Mellékesen nem a plutóniumtermelés a nehéz, hanem a "kiválogatása".
Akkor ha ezek már ilyen profin manővereznek valami whirpool 6. Érzék mosógép chipp lehet szerintem.Az állami TVben mutatták be a tegnap gyakorlaton indított cirkáló raketát.
A KNDK ezen a gyakorlaton 4 cirkálórakétát (Hwasal-1 és Hwasal-2) is inditott, amelyek közül 2 nukleáris fegyverek légnyomását szimulálta 600 m magasságban. Úgy tűnik, hogy a rakéták alacsony magasságban repültek, és manővereket hajtottak végre az akadályok elkerülése vegett.