Azt hiszem ezt hívják paradoxonnak.Az USA védelmi minisztere, elég jó csengésü pozíció! Még soha-senki nem támadta meg az USA-t ezért nem sok dolga volt eddig...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt hiszem ezt hívják paradoxonnak.Az USA védelmi minisztere, elég jó csengésü pozíció! Még soha-senki nem támadta meg az USA-t ezért nem sok dolga volt eddig...
Akkor meg nem is értem, hogy az amcsiknak mit kellett ezen annyit agonizálni...8 km-el messzebb csapódtak be a bombák. Amúgy 1959-ben csatlakozott az USA-hoz, szóval még annyira sem volt amerikai város.
Melyik amerikai várost támadták meg???
Hát, én már nem is túl finoman tettem utalást egy kínai bevonulás lassan elkerülhetetlenül szükségességéről... Bemennek jóóóó sok katonával, leváltják a Pufit, meg a sleppjét, aztán felügyelik a lassú átmenetet. Más, ennél kevésbé véres kiutat nem nagyon tudok elképzelni
Még egy érdekes részlet.
Sose értettem, mi a franra jó 1-2 esetleg 4-5 atombomba, amikor másoknak több ezer van.
Hát pl. erre:
https://444.hu/2017/09/05/eszak-korea-sotetbe-boritana-az-egyesult-allamokat
És az a sötétbe borítás nem csak annyit jelentene, bosszantó.
Még egy érdekes részlet.
Sose értettem, mi a franra jó 1-2 esetleg 4-5 atombomba, amikor másoknak több ezer van.
Hát pl. erre:
https://444.hu/2017/09/05/eszak-korea-sotetbe-boritana-az-egyesult-allamokat
És az a sötétbe borítás nem csak annyit jelentene, bosszantó.
Sztem arra gondolt hogy semmi bizonyitek nincs arra hogy a felrobbantott kutyu raszerelyeto egy raketara...Nem a bányajáratot, hanem ami benne robbant...
Az már biztos, hogy nem de a blöff hatásossága szempontjából mindegy is. Ha használni úgysem akarja nem mindegy?Sztem arra gondolt hogy semmi bizonyitek nincs arra hogy a felrobbantott kutyu raszerelyeto egy raketara...
Bepillantás az észak-koreai mindennapokba (3 éves felvétel):
Reméljük..Az már biztos, hogy nem de a blöff hatásossága szempontjából mindegy is. Ha használni úgysem akarja nem mindegy?
Ahh igen, azok a hatalmas EU-DPRK kereskedelmi kapcsolatok. Kimutatható egyaltalán?A külügyi főképviselő azt javasolja az EU külügyminisztereinek, hogy növeljék a gazdasági nyomást új szankciókkal az atomrobbantások és rakétatesztek beszüntetése érdekében.
Jobb megoldás a háború? Szerintem nem. Jobb megoldás ha nem teszünk semmit és csak nézzük ahogy az ENSZ tiltása ellenére egyre egyre több atombombát és rakétát építenek? Szerintem ez sem. Itt nincsenek jó megoldások csak kevésbé rosszak, ez egy kevésbé rossz megoldás. Le lehet ezt fikázni, de nem hiszem, hogy te tudnál jobb megoldást, becsmérelni könnyű, jobb javaslatot tenni nehezebb.Ahh igen, azok a hatalmas EU-DPRK kereskedelmi kapcsolatok. Kimutatható egyaltalán?
DPRK-EU között a kereskedelem Kínán keresztül megy. Ha Kínát megszankciózzuk az nagyobb öntökönlövés lesz mint az Oroszok elleni volt.
Gondolom USA nem fog szankciózni....megint
Jelenleg ott a környéken az alábbi oszrágok NEM akarnak háborút:Jobb megoldás a háború? Szerintem nem. Jobb megoldás ha nem teszünk semmit és csak nézzük ahogy az ENSZ tiltása ellenére egyre egyre több atombombát és rakétát építenek? Szerintem ez sem. Itt nincsenek jó megoldások csak kevésbé rosszak, ez egy kevésbé rossz megoldás. Le lehet ezt fikázni, de nem hiszem, hogy te tudnál jobb megoldást, becsmérelni könnyű, jobb javaslatot tenni nehezebb.
Én az EU javaslatáról beszéltem, arra mondtam, hogy mutass jobb javaslatot annál. Kínának és Oroszországnak sincs jobb ötlete hogyan lehetne megakadályozni, hogy a néhány tucat atombombából néhány száz legyen és egyre több és erősebb rakéta.Jelenleg ott a környéken az alábbi oszrágok NEM akarnak háborút:
Észak-Korea, Dél-Korea, Kína, Oroszország, Japán.
Azok az országok, akik nem a környéken vannak, de háborút akarnak:
USA
Javaslatot a békés megoldásra tett már Kína és Dél-Korea, de valahogy USA mindig megtorpedózta. Javaslat van, megoldás van, meg USA hiénák is, akiknek háború kell. Vagy szerinted milyen eljárás egy másik országba a helyiek tudta nékül rakétákat becsempészni?