Az, hogy úgy szállnak itt a kinyilatkoztatott jövőlátó igazságok "ezt akarják - nem, mert igazából úgy lesz, értsd meg - tévedsz, az a valós terv, amit én írtam", mintha VIP kártyája lenne itt többeknek minden NATO-csúcshoz.Mi ezzel a probléma?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az, hogy úgy szállnak itt a kinyilatkoztatott jövőlátó igazságok "ezt akarják - nem, mert igazából úgy lesz, értsd meg - tévedsz, az a valós terv, amit én írtam", mintha VIP kártyája lenne itt többeknek minden NATO-csúcshoz.Mi ezzel a probléma?
Az, hogy úgy szállnak itt a kinyilatkoztatott jövőlátó igazságok "ezt akarják - nem, mert igazából úgy lesz, értsd meg - tévedsz, az a valós terv, amit én írtam", mintha VIP kártyája lenne itt többeknek minden NATO-csúcshoz.
Az, hogy úgy szállnak itt a kinyilatkoztatott jövőlátó igazságok "ezt akarják - nem, mert igazából úgy lesz, értsd meg - tévedsz, az a valós terv, amit én írtam", mintha VIP kártyája lenne itt többeknek minden NATO-csúcshoz.
Vicc az egész topic.
Nem vélemény. Ez az, hogy nem véleményként kerülnek megfogalmazásra. Rögzített tényként, hogy mit foglal magába az eleve elvi síkon létező paktum. És egymás felé sziklaszilárd magabiztossággal bedobva.Tény,hogy vannak nagy képzelőerőről tanúskodó hozzászólások
Nem vélemény. Ez az, hogy nem véleményként kerülnek megfogalmazásra. Rögzített tényként, hogy mit foglal magába az eleve elvi síkon létező paktum. És egymás felé sziklaszilárd magabiztossággal bedobva.
an hour ago - 53°55′N 27°31′E
Poland will never get Grodno region, Lukashenka said
https://belarus.liveuamap.com/en/2020/27-august-poland-will-never-get-grodno-region-lukashenka
an hour ago - 53°55′N 27°31′E
Lukashenka: we have now hybrid war against Belarus
https://belarus.liveuamap.com/en/2020/27-august-lukashenka-we-have-now-hybrid-war-against-belarus
an hour ago - 45°6′N 34°42′E
Putin: Russia will not use force in Belarus until extremist elements will not cross the borders
https://belarus.liveuamap.com/en/2020/27-august-putin-russia-will-not-use-force-in-belarus-until
an hour ago - 54°41′N 31°8′E
Putin says that Russia formed reserves of security forces to help Belarus if necessary
https://belarus.liveuamap.com/en/2020/27-august-putin-says-that-russia-formed-reserves-of-security
Felesleges színjáték (és felesleges figyelem elterelés), amit kb az elvakult fanatikus híveken kívül senki nem vesz be.
Putyin reméli, nem lesz szükség az orosz erők fehéroroszországi beavatkozására
https://sputniknews.com/europe/2020...no-need-for-use-of-russian-forces-in-belarus/
Világos üzenet mindenkinek, amennyiben a helyzet fokozódik az oroszok bevonulnak pont!
Lukasenko fanatikusaira gondoltam.Mármint melyik oldal fanatikus híveíről beszélsz?
Szerintem egy éven belül Lukasenko le fog mondani megrendült egészségi állapotára való hivatkozással. Oroszország legjobb klinikáin fogják kezelni, és még sok szép esztendőt meg fog érni. A kérdés az, hogy ki lesz az utódja? Lehet, hogy választásokat rendeznek, amit egy Moszkva által (is) támogatott, most ellenzéki szereplő nyer majd meg.Fehéroroszország elnöke, Alekszandr Lukasenko megállapodott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel 1 milliárd dolláros fehéroroszországi adósság refinanszírozásáról, augusztus 27-én a két ország miniszterelnökei megvitatják ezt a kérdést. Korábban Fehéroroszország elnöke azt mondta, hogy a politikai válság nyomást gyakorol az ország gazdaságra.
„Mi már megállapodtunk az orosz elnökkel, mondta Lukasenko . Elmondása szerint 1 milliárd dollár refinanszírozásáról beszélünk az Oroszország felé fennálló adósságból. Vagyis megtartjuk ezt a milliárd dollárt azáltal, hogy Oroszországgal megállapodunk. És ez jó támogatást nyújt nemzeti pénznemünkhöz ”- magyarázta.
Fehéroroszország elnöke kijelentette, hogy nem engedélyezi a nemzeti valuta összeomlását. Elmondása szerint az országnak elegendő tartalék van ahhoz, hogy "az számunkra elfogadható pályán tartsa".
Az elmúlt napokban Fehéroroszországban nőtt a készpénzigény. Az állampolgárok a növekvő dollár kamatlábak és a betétek befagyasztásáról szóló pletykák közepette vonják ki a pénzt a folyószámláktól.