Vlagyimir Vlagyimirovics finoman megmutatta az irányt.

Szerintem Putyin idegileg faradt vagyok, a tokom tele ezzel az idiotaval mert mindent elbax pedig en megmondtam neki tartasban ul.Az utóbbi napok hetek történéseit látva nekem úgy tűnik Vlagyimir Vlagyimirovics apránként mind szorosabbra húzza a pórázt Lukasenko nyaka körül,hogy az eddig Lukasenko makacs ellenállásán megtörő szorosabb (a két ország között) integrációt végrehajtsa,ugyanakkor kellő körültekintéssel és óvatosan kell eljárnia,hogy ne avatkozzon be túlzottan Fehéroroszországba,hogy a belorusz lakosság az oroszok iránt értett szimpátiáját megőrizze,Végül berakom ide a kedvenc képemet a találkozóról.
![]()
A két politikus testbeszéde is sok mindent elárul,Putyin nyugodt testtartással ül és kissé unottan beszél úgy,hogy rá sem néz Lukasenko-a míg Lukasenko sokkal zártabb pozícióban ül a fotelben bal keze a karfán,hogy Putyin felé tudjon fordulni,míg Putyin gyakorlatilag rá sem néz.
Mindenkinek felhívom a figyelmét,hogy Lukasenko-l a jegyzetfüzet és toll használat már már Észak-Koreát idézi![]()
Szerintem Putyin idegileg faradt vagyok, a tokom tele ezzel az idiotaval mert mindent elbax pedig en megmondtam neki tartasban ul.
Lukasenko meg egy ketsegbe esett eminens, preciz diak aki igyekszik megfelelni a tanaranak miutan elbaxott valamit.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..