[BIZTPOL] III. világháború

Status
Not open for further replies.
275028845_1355797164879911_8770715048346037404_n.jpg

• Imádom
Reactions: kampfi and hendrick
A III. világháború régen tart...... A periférián fegyverrel, a központokban ideológiailag.....
Szerintem is. Eszembe jutott, h a "kaukázusi" embertípust most tűzzel-vassal fogják irtani...ugyanis megint "csak" őket fogja ez a konfliktus érinteni. Putyin felmérhetné ezt, ahogy a többiek is.

Szerintem is. Eszembe jutott, h a "kaukázusi" embertípust most tűzzel-vassal fogják irtani...ugyanis megint "csak" őket fogja ez a konfliktus érinteni. Putyin felmérhetné ezt, ahogy a többiek is.
A kínaiak meg az indiaiak már dörzsölik a tenyerüket, a vén kopasz törpe a fehér faj kiirtásán törekszik csak túl hülye hogy felfogja.

A harmadik világháborúban a kaukázusi faj viszonylag nagy túlélési eséllyel indul. Ugyanis mi picit jobban alkalmazkodtunk a télhez, mint a többiek. És az elpusztult szép jövőben a dermesztő atomtélben ez szelekciós előny.

A harmadik világháborúban a kaukázusi faj viszonylag nagy túlélési eséllyel indul. Ugyanis mi picit jobban alkalmazkodtunk a télhez, mint a többiek. És az elpusztult szép jövőben a dermesztő atomtélben ez szelekciós előny.
A sugárzást és az éhezést, és rádiaktív ivóvizet is jobban bírja a "kaukázusi faj"? :P

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: plushun and gacsat
Status
Not open for further replies.