Tehat ha nemkomaltuk az oszman megszallast es kulturat akkor az iranit sem kene nagyon tamogatni mert aki nem sita annak szopas. A zsido kisebbseget amelyik iranban el sem az iraniak emberbarati tolerans szeretete tartja ott hanem szimplan nem engedik ki oket az orszagbol ( izrael nem csak befogadna oket de meg fizetne is ertuk ) hanem tuszkent tartjak es hasznaljak. Csaladjaik nelkul mehetnek el olykor olykor az ottani zsido oregek vezetok kulfoldre hogy meg veletlenul se jusson eszukbe ottmaradni vagy eppen kitalalni mi is a hlyzet.
Szerintem nem komálja itt senki őket, csak az álszent kettősmérce veri ki a biztosítékot sokaknál.
Én amondó vagyok, hogy Európától távol kell(ett volna) őket tartani és nincs probléma.
tudod ez nem kettos merce hanem a kissebbik rossz valasztasa. Az USA 41 ben megtehete volna hogy nem hasznal kettos mercet es ahogy a nacikat nem tamogatta sot harcolt ellenuk ugy a komunista oroszorszagot amelyik ugyanlyan nepnyomorito tomeggyilkos volt mint a ncik szoval oket sem tamogatja. Megis megtette mert ez volt a kisebbik rossz. Igy van ez most az iran vs szaudi dologban is.