"Nyilvánosan bemutatták egy kamikaze drónt"
Mielőtt beteszünk egy videót érdemes végignézni. Ez nem kamikaze drón volt, hanem a forradalmi gárda gyakorlatán a 2. vagy a 3. napon történt bemutató. A szárnyak alatt valami rakéta volt felfüggesztve azzal támadta a drón a célokat. Vannak ugyan erről az eseményről más videók is ahol látható a rakéták felszerelése. Mivel a legutóbb bemutatott támadó drón később jelent meg ez helyi újítás lehetett. (forradalmi gárda). Ugyan ezt megcsinálták irányítatlan rakétákkal autogiróról is, ami elég elvetemült ötletnek tűnhet, de gerillák ellen elmehet. (a forradalmi gárda sok ilyen ultrakönnyű gépet használ (sárkányrepülő, autogiró, siklóernyő) szerintem nem csak oktatásra hanem katonai taktikai célokra is használnák) De van támadó drónjuk is amit alapból gyakorlásra is használnak de az az izraeli harpy-ra hasonlít. (úgy 80% ban) Sőt van neki egy nagyobb verziója is amit szintén használhatnak hasonlóképpen. Bár ez csak mendemonda szerintem. A képeken az 2x3 nagyobb a harpy verziónál és kacsa vérérsíkok vannak ez elején. (de hogy arra használnák azt nem tudom biztosan, de célgépként videókon már többször előfordult, többen is láthatták)