<blockquote rel="joker">Engem még mindig az érdekel, hogy mit keres ott az amerikai partiőrség. Talán a partjai addig elérnek vagy mi?
<blockquote rel="Kuruc71">Geppuska a halaszhajon. Tobb mint erdekes.
En tuti mar csak azert is atvizsgaltam volna a hajot.
A közelkeleten az ovodában is AK-47-esekkel játszanak a gyerekek. Arrafele nem nagy szám ha fegyvere van valakinek. Gondolom akkor mindenki sírna, ha az iráni partiőrség darabokra szedné az összes hajót ami átmegy a perzsa öböl vizein, csak úgy ellenörzés képpen. </blockquote>
Esetleg a nemzetkozi osszefogas es flotta ( meg orosz hajo is van benne csak a lelkivilagod megnyugtatasa erdekeben ) kereteben vannak ott kalozhajokat es kabszercsempeszeket zargatni ?
Uszkal a hajo a tengeren es mindenki bekes rajta.
Honnan tudod meg hogy nem kalozhajo vagy eppen kabszercsempesz . ( iden a HMAs Melbourne cca 2 tonna kabszert fogott el a tersegben )
Mas hogy kerdem.
Szerinted amikor az oroszok nemreg elsulyesztettek egy kalozhajot akkor hogyan jottek ra hogy nem egyszeru halaszok voltak ? Esetleg az oldalara volt irva ?
Abban a tersegben az ilyen atvizsgalasok rendszeresek es nem veletlenul.
Mas teruletekrol nem is olvasol ilyen jelenteseket. Ez sem veletlen.
</blockquote>
Kösz, hogy aggódsz a lelkivilágomért, de nem szükséges. A nemzetközi összefogás megy egebek biztosan szép dolgok legalább papiron, de a <b>U.S. Coast Guard</b> akkor sem értem, hogy mit keres amerika vizein kívül. Más hadihajóknál inkább érthető, hogy mit keres a világ másik végén (védi az országa érdekeit / másokat terrorizál) de a partiőrség az mindenképp maradjon otthon, és ott ossza az észt.
Az oroszok meg gondolom a hajón látható / nem látható felszerelésből mondták meg, hogy kalózhajó, esetleg pont akció közben kapták el a kalózokat.