[BIZTPOL] Japán, Dél-Korea és Délkelet-Ázsia (Dél-kínai tenger)

Találtam pár videót youtube-n a JSDF laktanyán belüli életéről. Étkeztetés, boltok, stb.
Nem tudom hová illene, mert kifejezetten a JSDF foglalkozó topikot nem találtam bárhogy is kerestem.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

https://www.portfolio.hu/global/202...partiorseg-botranyt-kirobbanto-akcioja-706955
"Vasárnap Peking elég komoly botrányba keveredett azt követően, hogy a kínai partiőrség egyik hajója összeütközött a Dél-kínai-tengeren a Fülöp-szigetek egyik hasonló hajójával. Az interneten keringő videók alapján egyértelművé vált: nem egyszerű balesetről volt szó."

https://www.portfolio.hu/global/202...partiorseg-botranyt-kirobbanto-akcioja-706955
"Vasárnap Peking elég komoly botrányba keveredett azt követően, hogy a kínai partiőrség egyik hajója összeütközött a Dél-kínai-tengeren a Fülöp-szigetek egyik hasonló hajójával. Az interneten keringő videók alapján egyértelművé vált: nem egyszerű balesetről volt szó."
Ez eddig is elég egyértelmű volt.
Ez a zátony 1200 km-re van Kínától (Hajnan) és 150 km-re a Fülöp-szigetektől (Palawan), tehát az utóbbi gazdasági övezetében van (200 tengeri mérföldön belül).
Egy szép jelzés arról, hogy ha az USA helyére Kína lépne, attól nem jobb lesz, hanem más.

"Németország bekeményít: hadihajókat küldött Kína partjaihoz"

"Egy fregatt és az őt kísérő utánpótló hajó."

Hú vazze, ez aztán komoly flotta , a Hszi Csin-ping-nek biztos remegnek a térdei.
Nagy flottaegység az biztos, de van a dolognak egy ezen túlmutató jelentősége: így vagy úgy, de rávették a németeket, hogy részesek legyenek a Távol-keleti kardcsörtetésben. A propaganda érték a fontosabb a világ felé, a németek meg szokjanak csak hozzá, hogy ott is ott kell lenniük.
Csak a számlát kéne mellétenni, hogy mit kóstál ez az akció az ő számukra. Kevesebben vigyorognának. Tehát ez titok.

• Tetszik
Reactions: gonny
Még a végén kenyértörés lesz.

• Tetszik
Reactions: fishbed and Pogány
Egy két realista vélemény az egyszerű Koreai emberektől, a népességszaporulat krízist illetőleg..

Ez már egy hónapos. A forrás meg kínai...
És a nevesített amerikai tiszt sem szolgált a Carl Winson kötelékében.
Legalább is a link szerint.

ez vót?

Gyanús hogy nem. Az amcsi tiszt nem is szolgált a Carl Winson kötelékében.

• Tetszik
Reactions: fishbed