Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az USA rakétákat telepítene Japánba. Ebből lesz az egyesült orosz-kínai balhé.
Ez azt gondolom megint egy olyan lépés, ami nem a totális béke felé löki majd a kis sárgolyónkat az univerzumban :S.Megint keverik a málnaszőrt.....
Hogy csapkodná magát a földhöz a trombita srác, ha hirtelen megjelennének Orosz/kínai tanácsadók mexikóban,majd katonai bázis,meg pár Jarsz indító pl?!
Vagy pár Mig-31 odatelepülne?!
Irgum-burgum!
Bocsi, de én csak egy hülye műszaki vagyok és ezt nem értem. Hogy csinál ez a "napfényből ... nappal és ÉJSZAKA" is áramot?!! Van nekik saját "éjszakai" Napjuk?!!Japánról magyarra fórdítva.
SF világ? Nem, ez egy 100 000 kilovatt teljesítményű olvadt sótoronyú naperőmű Sakai városában, Gansu tartományban, Kína északnyugati részén. A 12 000 tükrön, amelyek a napfényt a rádióerősítőre koncentrálják, 1,8 millió kilowatt órát képes előállítani nappal és éjszaka, és évente 350 000 tonnával csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást.
Úgy, hogy a megolvadt só egy hőtároló, amiből még órák múlva is lehet hőenergiát kivenni.Bocsi, de én csak egy hülye műszaki vagyok és ezt nem értem. Hogy csinál ez a "napfényből ... nappal és ÉJSZAKA" is áramot?!! Van nekik saját "éjszakai" Napjuk?!!