Az USA rakétákat telepítene Japánba. Ebből lesz az egyesült orosz-kínai balhé.

Ez azt gondolom megint egy olyan lépés, ami nem a totális béke felé löki majd a kis sárgolyónkat az univerzumban :S.Megint keverik a málnaszőrt.....
Hogy csapkodná magát a földhöz a trombita srác, ha hirtelen megjelennének Orosz/kínai tanácsadók mexikóban,majd katonai bázis,meg pár Jarsz indító pl?!
Vagy pár Mig-31 odatelepülne?!
Irgum-burgum!
Bocsi, de én csak egy hülye műszaki vagyok és ezt nem értem. Hogy csinál ez a "napfényből ... nappal és ÉJSZAKA" is áramot?!! Van nekik saját "éjszakai" Napjuk?!!Japánról magyarra fórdítva.
SF világ? Nem, ez egy 100 000 kilovatt teljesítményű olvadt sótoronyú naperőmű Sakai városában, Gansu tartományban, Kína északnyugati részén. A 12 000 tükrön, amelyek a napfényt a rádióerősítőre koncentrálják, 1,8 millió kilowatt órát képes előállítani nappal és éjszaka, és évente 350 000 tonnával csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást.
![]()

Úgy, hogy a megolvadt só egy hőtároló, amiből még órák múlva is lehet hőenergiát kivenni.Bocsi, de én csak egy hülye műszaki vagyok és ezt nem értem. Hogy csinál ez a "napfényből ... nappal és ÉJSZAKA" is áramot?!! Van nekik saját "éjszakai" Napjuk?!!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..