Látom te is utána néztél
Igen, aztán a fene tudja, hogy mi történik valójában. Egyébként a hadsereg mindenütt patriótákból áll főleg, valószínűleg a mostani nacionalista politikája Kínnak nem változna egy puccs esetén sem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Látom te is utána néztél
állítólag Li Csiaoming tábornok lett a vezetőTöbb forrás hozott olyan cikket hogy Hszi Csinget letartóztatta a hadsereg? Hivatalos infó még nincs. De kérdés...ha ez igaz, akkor keményebb vezetés jönne vagy lágyabb???
Weibo fut, semmi extra rajta.állítólag Li Csiaoming tábornok lett a vezető
Mar tegnap olvastam hasonlokat de nem foglalkoztatott. Reggelre jottek kosza hirek de nem tudni mi igaz mi nem. A szokasos partgyules korulu huzavonat latjak benn egyesek.A #pekingi repülőtér több mint 6000 belföldi és nemzetközi járatot törölt, továbbá a nagysebességű vasúton árusított összes jegyet felfüggesztik, a vasút pedig további értesítésig teljesen leáll.
---------------------------------------------------------------------
Belépni tilos! A Sárga-tenger északi része a Bohai-szorosban katonai küldetéseket hajt végre
A Dalian Tengerészeti Biztonsági Igazgatóság navigációs figyelmeztetést adott ki szeptember 25-én 16 órától október 2-án 16 óráig katonai küldetéseket hajtanak végre az északi részén. a Sárga-tengeren a Bohai-szorosban, és tilos a vitorlázás. (Adattérkép)
Korrupcios ugyek megszaporodtak az utobbi napokban.Bár láttam valahol bejegyzést, hogy a taivani elnok most boldog lehet, ez szerintem nem a háborúról szólna, hanem a váltásról mind az olyanról, mivel tegnap és tegnapelott tobb feltétlenes halálos itélet szuletet a belpárti ellenzék vezeto személyeivel szemben,
https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-09-23/china-security-official-gets-life-in-jail-as-xi-crushes-clique?leadSource=uverify wall
valamint bele volt nyúlva a katonai vezetésbe is:
https://www-memri-org.translate.goo...tr_sl=en&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=sc
Hát a légtér az dugig van.Itt is:
Valami baljós, rejtélyes dolog történik Kínában - PestiSrácok
Baljós és kétes információk szivárogtak ki Kínából. Az ázsiai ország szinte teljesen bezárkózott a külföldi hírcsatornák előtt, miközben arról érkeznek hírek, hogy nagyszabású hadmozgásokat és a légiforgalom szinte teljes leállását észlelték az ország területén. Egyes források szerint katonai...pestisracok.hu
Most már igen, de korábban nem így volt ...Hát a légtér az dugig van.
Elvileg csak szeptember 8-ig irányította azt a katonai teruletet, és Wang Qiang (王强) volt unnepélyesen beavatva az élére Hszi által.Eddig az ő nevével találkoztam a legtöbbször az interneten mint vezér. De kb. semmi konkrét információ nincs az ügyben.
De amit ő irányít területet katonailag az nem esik egybe Peking területével, de nincs messze tőle.
Li Qiaoming - Wikipedia
en.wikipedia.org
Northern Theater Command - Wikipedia
en.wikipedia.org
Erről hiteles forrásod van, vagy csak a szokásos twitter bejegyzések?Hszi Csin-ping házi őrizetben van a pekingi Xicheng kerületi Zhongnanhai fogolytáborban.
Erről hiteles forrásod van, vagy csak a szokásos twitter bejegyzések?
Mett ez így eddig csak hangulatkeltés.
Mi értelme lenne bármit mondani amikor pont fenyegetozik Tajvan miatt?Nem mondott semmit a külügyérük tegnap erről.
Nekem ezt a hírt az oroszhirek is feldobta facebookon ami nem éppen liberális média.De ott is csak nem megerősített hírekre hivatkoztak.Erről hiteles forrásod van, vagy csak a szokásos twitter bejegyzések?
Mett ez így eddig csak hangulatkeltés.
Igen, ezt sok kisebb portál/csatorna lehozta. A oneindia szerint sem túlságosan reális.Nekem ezt a hírt az oroszhirek is feldobta facebookon ami nem éppen liberális média.De ott is csak nem megerősített hírekre hivatkoztak.