Ez mindEsetleg Vietnam,Grenada,Dominika,Panama,Haiti,Irak,Líbia. Csak így gyorsan néhány,ha esetleg a Dagoba rendszer történelem könyveiből hiányozna ez a néhány rész.
SIKER
a
USÁNAK.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez mindEsetleg Vietnam,Grenada,Dominika,Panama,Haiti,Irak,Líbia. Csak így gyorsan néhány,ha esetleg a Dagoba rendszer történelem könyveiből hiányozna ez a néhány rész.
De még mekkora siker volt Vietnam,meg Irak.Ez mind
SIKER
a
USÁNAK.
ifjú padavanDe még mekkora siker volt Vietnam,meg Irak.
A végeredményt látjuk,anélkül hogy elolvasnánk.ifjú padavan
olvasson
Találatok: "George W. Bush: Döntési helyzetek"
Válassz több 10 000 könyv közül! Könyvek már 400 Ft-tól, újdonságok, klasszikusok, bestsellerek, könyvajánlók. Rendelj online egyszerűen a bookline online könyvesboltból!bookline.hu
Ha ön nem akar papír alapon olvasni egy 400-500 oldalas egyébként olvasmányos könyvet ami a érdeklődési körébe esik hát khm.A végeredményt látjuk,anélkül hogy elolvasnánk.
Tanulj meg rendesen magyarul, te szerencsétlen.Ha ön nem akar papír alapon olvasni egy 400-500 oldalas egyébként olvasmányos könyvet ami a érdeklődési körébe esik hát khm.
Ha kell ajánló levél magyarba a kurmányba itt a fórumon írjon és küldök egy ajánlást
a kínai "kishónap" 29 napos ...Kínai haditengerészet körbehajózza Japánt, csak mert:
+reggel óta próbálok rájönni miért pont 29 repülővel sértették meg Tajvan légterét, mert kínaiak eléggé szeretnek szimbolikus dolgokat tenni.
De nem találtam semmit, így 2 opciót látok:
29.-e
vagy 29 nap.
Ez a szép eszmefuttatásod addig működik amíg ennek a szép erőnek nem magának kell megoldania a problemákat ugye? Mert ha neki kell, akkor nem otthon lazsálnak amíg land lease programmal megtolva a szovjetek öntik az embert a frontra, hanem bizony süllyed a büszke hordozó, sok koporsó, sok rokkant...azt meg nem bírja a kis világképük. Így esélyesen, ahogy régen tették mikor vérezni kellett volna, atomozni fognak megint. Civileket ahogy csinálták. Mer' az demokráciás. Hogy ne haljon meg annyi amerikai katona az invázióban. Putyinnak is ezt kellene tennie most, hogy ne haljon meg annyi orosz katona az invázióban. Hiszen ez tökre demokratikus nem?USAAF , US NAVY, US MARINES, US ARMY
valami ilyesmi.
Tehát a USA haderő úgy van felépítve hogy tud több fronton is harcolni.
A II. vh. közepétől ugyi
USAAF + US ARMY európában
a MARINES + NAVY a csendesen
és
MŰKÖDÖTT!
A orosznak bocsánat szovejetnek meg lend lease el működött a honvédelem. + Ázsiában is lazsálhattak.
Na ez itt és most kérdés lehet.
Ja meg honvédelem volt és nem ők akartak megtámadni másokat /finnek balti államokat ugye megtámadták azért/.
Ma már nem úgy van, mint Dzsugasvili idején, amikor a veszteség nem számított. A ruszkik épp azért vittek mobil krematóriumokat az ukrajnai front közelébe, hogy a szavazók NE láthassák a tömeggyilkos Putyin parancsára elesett több ezer holttest hazaszállítását...Ez a szép eszmefuttatásod addig működik amíg ennek a szép erőnek nem magának kell megoldania a problemákat ugye? Mert ha neki kell, akkor nem otthon lazsálnak amíg land lease programmal megtolva a szovjetek öntik az embert a frontra, hanem bizony süllyed a büszke hordozó, sok koporsó, sok rokkant...azt meg nem bírja a kis világképük. Így esélyesen, ahogy régen tették mikor vérezni kellett volna, atomozni fognak megint. Civileket ahogy csinálták. Mer' az demokráciás. Hogy ne haljon meg annyi amerikai katona az invázióban. Putyinnak is ezt kellene tennie most, hogy ne haljon meg annyi orosz katona az invázióban. Hiszen ez tökre demokratikus nem?
Nyustyu.Ha ön nem akar papír alapon olvasni egy 400-500 oldalas egyébként olvasmányos könyvet ami a érdeklődési körébe esik hát khm.
Ha kell ajánló levél magyarba a kurmányba itt a fórumon írjon és küldök egy ajánlást
Jaja az orosz nép meg csak úgy elvan ezzel. Mobil gázkamra esetleg?Ma már nem úgy van, mint Dzsugasvili idején, amikor a veszteség nem számított. A ruszkik épp azért vittek mobil krematóriumokat az ukrajnai front közelébe, hogy a szavazók NE láthassák a tömeggyilkos Putyin parancsára elesett több ezer holttest hazaszállítását...
– áll a Horizon Advisory jelentésében, amely így folytatódik: „Az Airbus kínai elkötelezettsége jelentős kapcsolatokat jelent Kína katonai és katonai-polgári fúziós apparátusával, többek között beszállítói függőségek, technológiamegosztottság, valamint kutatási és fejlesztési együttműködés formájában.”Az Airbus kínai piachoz fűződő kapcsolatai túl nagy kockázatot hordoznak magukban
... az amerikai védelmi-ipari komplexum globális gazdasági érdekeit illetően!Az Airbus kínai piachoz fűződő kapcsolatai túl nagy kockázatot hordoznak magukban...
+50 kreditet neki!Kínai rendőr egy vezető nélküli busz után szalad, hogy megelőzze a balesetet
Most még röhögök rajtad, de néha elgondolkozom, hogy egy háborús helyzetben mit várhat tőled a környezeted. Vajon szavak után hasonlóan őrült tettek is következnek? Te büszke vagy az ilyen aranyköpéseidre?..."tömeggyilkos Putyin parancsára elesett több ezer holttest"...
Már többször olvastam ezt a krematórium hírt. Van erre forrás, esetleg kép?Ma már nem úgy van, mint Dzsugasvili idején, amikor a veszteség nem számított. A ruszkik épp azért vittek mobil krematóriumokat az ukrajnai front közelébe, hogy a szavazók NE láthassák a tömeggyilkos Putyin parancsára elesett több ezer holttest hazaszállítását...
Biztos csecsemőket is vagdosnak a falhoz miután kivágták az anyjuk hasából. A szokásos démonizáló rohadás a szokásos műhelyekből.Már többször olvastam ezt a krematórium hírt. Van erre forrás, esetleg kép?
Müszaki rajzhoz nem ragaszkodom.
Kétmillió kínai rendőr (Rendőrség) van.Emberek, olyan országról beszélünk ahol rendőrből több van mint mi összesen magyarok
Teljesen igazad van, nem tudom honnan szedtem a fejemben lévő 14 milliós számot..... , lehet összeadva olvastam valahol, nem tudom. Minden esetre még a 2 millió sem egy elenyésző számKétmillió kínai rendőr (Rendőrség) van.
A katonai népi milícia (ÖTT) nyolcmilliós a népi fegyveres rendőrség (KR) meg másfélmilliós.
Keresgélni kell, több mint 1 hónapja mondta az egyik Híradó. Én "mobil krematóriumról" addig még nem hallottam, így arra kaptam fel a fejem...Már többször olvastam ezt a krematórium hírt. Van erre forrás, esetleg kép?
Müszaki rajzhoz nem ragaszkodom.