• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

L.O.B

Well-Known Member
2020. július 8.
2 344
8 346
113
Ha bűnbakot keresünk, nem a zsidókra kell mutogatni, hanem a nemzetközi közösségre, a széles nagyvilágra (benne a sok gazdag és befolyásos arab országgal ugye), magunkra, akik közömbösek voltunk ezidáig az ott élő népek sorsával kapcsolatban.
Az "arabok" mindig is megosztottak voltak és most is egy részük Izrael-Amerika oldalán áll..ebben bűnösök, igen. De
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 446
25 369
113
egy részük Izrael-Amerika oldalán áll..ebben bűnösök, igen. De
Mondandóm lényege az volt, hogy NE most rinyáljunk, hogy bombáktól omlanak a falak és dózerólják a várost. Korábban megágyaztak ennek a nagyhatalmak, a "nemzetközi közösség", most csak mindenki teszi a dolgát. A palesztinok is, az IDF is. Sem az egyik sem a másik terrorjával nem kivánok azonosulni, de mindenki tudta, hogy majd milyen lépésre milyen válasz várható.

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 879
32 279
113

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 572
18 966
113
Az izraeli erők a hírek szerint ma két gyereket lelőttek a Jenin táborban.

Természetesen mindannyian tudjuk, hogy a sziklák dobálása (feltételezzük, hogy ezt tették) életveszélyes eszkaláció az IDF számára.

➡️ Szerkesztés: A palesztin fiúkat a 9 éves Adam al-Ghoulként [első videó] és a 15 éves Basel Abulwafát [második videó] azonosították.
A videót nem tudom feltenni...nagyon szomorú... láttam.... az egyik kis picike volt. A kicsi azonnal meghalt, a nagyobb még fél percig emelgette a fejét :(

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
4 643
22 055
113
Az izraeli erők a hírek szerint ma két gyereket lelőttek a Jenin táborban.

Természetesen mindannyian tudjuk, hogy a sziklák dobálása (feltételezzük, hogy ezt tették) életveszélyes eszkaláció az IDF számára.

➡️ Szerkesztés: A palesztin fiúkat a 9 éves Adam al-Ghoulként [első videó] és a 15 éves Basel Abulwafát [második videó] azonosították.
A videót nem tudom feltenni...nagyon szomorú... láttam.... az egyik kis picike volt. A kicsi azonnal meghalt, a nagyobb még fél percig emelgette a fejét :(
Ehhez asszisztál évtizedek óta a nyugati világ. A mainstream csak a palesztinok terrorizmusát ismételgeti,ha nagyritkán felbukkannak ilyen videók két nap múlva a lőtéri pulikutya nem foglalkozik vele. Ellenben,ha egy zsidót lelőnek,vagy megkéselnek hetekig megy a visítás. Hoztajm egy pólót hat éve Tel-Avivból. A Dizengoffon vettem. Simán árulják,úgy hogy egy terhes arab nő van a célkeresztben. A felirat: one shot,two kills. Azért elgondolkodtató.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 709
26 198
113
Ehhez asszisztál évtizedek óta a nyugati világ. A mainstream csak a palesztinok terrorizmusát ismételgeti,ha nagyritkán felbukkannak ilyen videók két nap múlva a lőtéri pulikutya nem foglalkozik vele. Ellenben,ha egy zsidót lelőnek,vagy megkéselnek hetekig megy a visítás. Hoztajm egy pólót hat éve Tel-Avivból. A Dizengoffon vettem. Simán árulják,úgy hogy egy terhes arab nő van a célkeresztben. A felirat: one shot,two kills. Azért elgondolkodtató.
Mondjuk azért az is, hogy vettél egy ilyen pólót! :D

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
4 643
22 055
113
Mondjuk azért az is, hogy vettél egy ilyen pólót! :D
Elég morbid,de valamiért megvettem.Egy rakás degenerált pólójuk volt,hoztam egy olyat,amin a Freud van rózsaszin fejjel,és a szöveg: Pink Freud. Mondjuk ránézésre akasztottam le mindet,mert nem igazán örültek volna Mózesék,ha kikandikálnak a tetkók. Végig hosszú ujjú volt rajtam mindenhol, még rövidnadrágot se vittem.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 709
26 198
113
Elég morbid,de valamiért megvettem.Egy rakás degenerált pólójuk volt,hoztam egy olyat,amin a Freud van rózsaszin fejjel,és a szöveg: Pink Freud. Mondjuk ránézésre akasztottam le mindet,mert nem igazán örültek volna Mózesék,ha kikandikálnak a tetkók. Végig hosszú ujjú volt rajtam mindenhol, még rövidnadrágot se vittem.

Aaahhh értem. Na én ezért kedvelem jobban a hegtetovást. Diszkrétebb kicsit. :D

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
17 233
29 997
113
Lásd ... Magyarország, ..., a muszlim török megszállás alatt több száz évig, ki is írtották az összes keresztényt,
Igen, kiirtották. A török megszállás alá került területen a magyarságnak elvétve maradtak túlélői. Pár százalék élte csak túl. A tatárjárást nagyobb arányban élte túl a népesség, mint a tőrököt. Ha nincsenek Habsburgok, akik harcolnaak a tőrök ellen, ma nincsenek magyarok.

Egészen undorító, hogy az antiszemitizmus miatt az törökök alatti magyar holokausztot is eltagadják...

A Koránt meg érdemes lenne már egyszer elolvasnod, mert az a népirtás forgatókönyve is. Az "irtsátok ki őket" egy megszokott fordulat ott. Semmi köze a gyilkos iszlámnak a kereszténységhez. A buddhizmus mellett csak a kereszténység tanítása épült eddig békére és tolarenciára.

• Tetszik
Reactions: Redgreg

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
10 144
40 493
113
A katari repülőtéren felejtették a német elnököt

A német elnök annyira felesleges figura a politikában, hogy még azok is megfeledkeztek róla, akik meghívták látogatásra. Frank-Walter Steinmeier előző nap Katarba repült, hogy találkozzon az ország emírjével. Érkezéskor azonban nem fogadták.

Szegény Steinmeiernek mintegy fél órát kellett állnia a saját repülőgépének rámpáján, várva, hogy valaki a fogadó diplomáciai csoportból érkezzen. Az elnököt végül elvitték a repülőtérről, és sikeresen elbeszélgetett Al-Thani emírjével, de a maradék, ahogy mondani szokták, maradt.
A közösségi oldalakon azonban már azt az elméletet terjesztik, hogy a történtek nem baleset és nem Katar hibája volt. Az ilyen találkozókat nagyon magas szinten készítik elő, és kevés az esélye annak, hogy Steinmeierről egyszerűen megfeledkeztek.

Ezt bizonyítja a német elnök savanyú arca is, amely az Al Thani-val való találkozó után sem változott. Maga az emír nem volt hajlandó közös sajtótájékoztatót tartani, és nem is nyilatkozott a Steinmeierrel való találkozó eredményeiről.

balsteffl

Well-Known Member
2014. szeptember 1.
1 754
21 567
113
Minden nemzetközi szabályt megszegve Erdogan kizárólagos gazdasági övezetet akart Palesztinával

A háború tönkretette a terveit!
A török elnök megállapítja, hogy a Gázai övezetben zajló háború miatt elhalasztották a Palesztinával közös kizárólagos gazdasági övezet kijelölésére vonatkozó terveit.
Erdogan első számú célja a Hamász politikai szárnyának megmentése, hogy az szerepet vállalhasson a háború utáni időszakban a Gázai övezetben, de ez utópiának tűnik, hiszen Izrael teljesen szét akarja verni a Hamászt, és az arab országok is marginalizálták.

Megítélésünk szerint a háború befejezése után a Wadi-völgytől északra fekvő Gázai övezet izraeli militarizált terület lesz, mint pufferzóna, amely a környező falvak és városok biztonságát biztosítja, míg a déli részt egy palesztin kormány fogja irányítani, amelyet arab állami megbízottak segítenek.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Korábban az is felmerült, hogy a Hamász fölfegyverezése is hozzájuk köthetö, nem a perzsákhoz. Kardigán nagyon kavar.

Törökországról köztudott, hogy a többi NATO-tagállammal szemben teljesen autonóm irányvonalat követ Oroszországgal szemben, nem vezet be szankciókat ellene, ugyanakkor komoly gyanú merült fel, hogy a Nyugat "trójai falova", amelyen keresztül Putyin a fegyverrendszerekre vonatkozó embargó és a kritikus szállítástiltás ellenére is szállít.
Erdogan így olyan előnyöket remél Putyintól, amelyek a következő területekre összpontosulnak: A rakéta know-how és technológia megszerzése, ami úgy tűnik, hogy meghozza gyümölcsét, tekintettel a Typhoon felszíni-felszíni rakéta fejlesztésére, amelynek hatótávolsága 561 km, és tendenciák mutatkoznak ennek további növelésére.

Szuverenitás a Fekete-tengeren: Tatlioglu török tengernagy nemrégiben kijelentette, hogy nem akarja a NATO jelenlétét a Fekete-tengeren, ami egyértelműen jelzi a török szándékot, hogy a Fekete-tengert orosz-török tóvá alakítsák.

mlace

Well-Known Member
2018. február 16.
2 261
6 217
113
Netanjahu úgy vonult be a történelembe, mint "Gáza mészárosa", mondja Erdogan
Szerinte Törökország "minden rendelkezésre álló eszközt fel fog használni, hogy az izraeli kormányt felelősségre vonja a nemzetközi jog és az emberiség lelkiismerete előtt".
Azeri gáz meg olaj meg szépen megy rajtuk keresztül Izraelbe.De javítson ki valaki ha rosszul tudom.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Támadás Jeruzsálem bejáratánál: A palesztinok automata fegyverekkel nyitottak tüzet
▪️Lövöldözés történt a központi pályaudvar irányában Jeruzsálem bejáratánál, melynek következtében 7 ember megsérült.
▪️Az áldozatok egy része rendkívül súlyos állapotban van.
▪️A Hamász emberei gépfegyverrel voltak felfegyverkezve, és a megállóban lőttek. Két támadó a helyszínen életét vesztette.
▪️Eközben az izraeli hadsereg és a Hamász bejelentette a humanitárius fegyverszünet meghosszabbítását a Gázai övezetben.