Lefordítom magyarra amit mondott, nem irtanak ki, szóval örülj, mert jó életed van...Kopt keresztények évezredek óta, d mondjuk nem lehet torony a templomokon és nem harangozhatnak.
Amúgy lol az egész.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lefordítom magyarra amit mondott, nem irtanak ki, szóval örülj, mert jó életed van...Kopt keresztények évezredek óta, d mondjuk nem lehet torony a templomokon és nem harangozhatnak.
Amúgy lol az egész.
Lefordítom magyarra amit mondott, nem irtanak ki, szóval örülj, mert jó életed van...
Az "arabok" mindig is megosztottak voltak és most is egy részük Izrael-Amerika oldalán áll..ebben bűnösök, igen. DeHa bűnbakot keresünk, nem a zsidókra kell mutogatni, hanem a nemzetközi közösségre, a széles nagyvilágra (benne a sok gazdag és befolyásos arab országgal ugye), magunkra, akik közömbösek voltunk ezidáig az ott élő népek sorsával kapcsolatban.
Mondandóm lényege az volt, hogy NE most rinyáljunk, hogy bombáktól omlanak a falak és dózerólják a várost. Korábban megágyaztak ennek a nagyhatalmak, a "nemzetközi közösség", most csak mindenki teszi a dolgát. A palesztinok is, az IDF is. Sem az egyik sem a másik terrorjával nem kivánok azonosulni, de mindenki tudta, hogy majd milyen lépésre milyen válasz várható.egy részük Izrael-Amerika oldalán áll..ebben bűnösök, igen. De
Van ennek bármilyen kötelező hatása? Nincs. Senki le se szarja az ENSZ-t akinek megvan a saját vagy csatlósainak a tűzereje és/vagy gazdasági ereje. Arra jó az a gittegylet, hogy a kicsiket szopassák.Az ENSZ Közgyűlése határozatot fogadott el a Golán-fennsíkról – a szavazás eredménye
Ehhez asszisztál évtizedek óta a nyugati világ. A mainstream csak a palesztinok terrorizmusát ismételgeti,ha nagyritkán felbukkannak ilyen videók két nap múlva a lőtéri pulikutya nem foglalkozik vele. Ellenben,ha egy zsidót lelőnek,vagy megkéselnek hetekig megy a visítás. Hoztajm egy pólót hat éve Tel-Avivból. A Dizengoffon vettem. Simán árulják,úgy hogy egy terhes arab nő van a célkeresztben. A felirat: one shot,two kills. Azért elgondolkodtató.Az izraeli erők a hírek szerint ma két gyereket lelőttek a Jenin táborban.
Természetesen mindannyian tudjuk, hogy a sziklák dobálása (feltételezzük, hogy ezt tették) életveszélyes eszkaláció az IDF számára.
Szerkesztés: A palesztin fiúkat a 9 éves Adam al-Ghoulként [első videó] és a 15 éves Basel Abulwafát [második videó] azonosították.
A videót nem tudom feltenni...nagyon szomorú... láttam.... az egyik kis picike volt. A kicsi azonnal meghalt, a nagyobb még fél percig emelgette a fejét
Mondjuk azért az is, hogy vettél egy ilyen pólót!Ehhez asszisztál évtizedek óta a nyugati világ. A mainstream csak a palesztinok terrorizmusát ismételgeti,ha nagyritkán felbukkannak ilyen videók két nap múlva a lőtéri pulikutya nem foglalkozik vele. Ellenben,ha egy zsidót lelőnek,vagy megkéselnek hetekig megy a visítás. Hoztajm egy pólót hat éve Tel-Avivból. A Dizengoffon vettem. Simán árulják,úgy hogy egy terhes arab nő van a célkeresztben. A felirat: one shot,two kills. Azért elgondolkodtató.
Elég morbid,de valamiért megvettem.Egy rakás degenerált pólójuk volt,hoztam egy olyat,amin a Freud van rózsaszin fejjel,és a szöveg: Pink Freud. Mondjuk ránézésre akasztottam le mindet,mert nem igazán örültek volna Mózesék,ha kikandikálnak a tetkók. Végig hosszú ujjú volt rajtam mindenhol, még rövidnadrágot se vittem.Mondjuk azért az is, hogy vettél egy ilyen pólót!
Elég morbid,de valamiért megvettem.Egy rakás degenerált pólójuk volt,hoztam egy olyat,amin a Freud van rózsaszin fejjel,és a szöveg: Pink Freud. Mondjuk ránézésre akasztottam le mindet,mert nem igazán örültek volna Mózesék,ha kikandikálnak a tetkók. Végig hosszú ujjú volt rajtam mindenhol, még rövidnadrágot se vittem.
Nekem csak Hennáim vannak, mikor Izraelbe utazok, mindig lemosom PeipertAaahhh értem. Na én ezért kedvelem jobban a hegtetovást. Diszkrétebb kicsit.
Igen, kiirtották. A török megszállás alá került területen a magyarságnak elvétve maradtak túlélői. Pár százalék élte csak túl. A tatárjárást nagyobb arányban élte túl a népesség, mint a tőrököt. Ha nincsenek Habsburgok, akik harcolnaak a tőrök ellen, ma nincsenek magyarok.Lásd ... Magyarország, ..., a muszlim török megszállás alatt több száz évig, ki is írtották az összes keresztényt,
Hogy mi...?Egészen undorító, hogy az antiszemitizmus miatt az törökök alatti magyar holokausztot is eltagadják...
Azeri gáz meg olaj meg szépen megy rajtuk keresztül Izraelbe.De javítson ki valaki ha rosszul tudom.Netanjahu úgy vonult be a történelembe, mint "Gáza mészárosa", mondja Erdogan
Szerinte Törökország "minden rendelkezésre álló eszközt fel fog használni, hogy az izraeli kormányt felelősségre vonja a nemzetközi jog és az emberiség lelkiismerete előtt".
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..