Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez biztos azért van, mert azzzUsAnAgYéSsErŐs!Intel Slava Z
Saudi Arabia will not renew its 50-year petrodollar agreement with the United States, which expired on Sunday, June 9, 2024. This will allow the Saudis to sell oil in any currency, and not just in US dollars, as was previously the case.t.me
Szaúd-Arábia nem újítja meg az Egyesült Államokkal kötött 50 éves olajdollár-megállapodását, amely 2024. június 9-én, vasárnap járt le.
Ez lehetővé teszi a szaúdiak számára, hogy bármilyen valutában eladják az olajat, és ne csak amerikai dollárban, mint korábban.
MocskosruszkipropagandaEz biztos azért van, mert azzzUsAnAgYéSsErŐs!
Nemkopikarégidicsfény!
@dudi
Mit szólsz az ilyen hírekhez?!
Intel Slava Z
Saudi Arabia will not renew its 50-year petrodollar agreement with the United States, which expired on Sunday, June 9, 2024. This will allow the Saudis to sell oil in any currency, and not just in US dollars, as was previously the case.t.me
Szaúd-Arábia nem újítja meg az Egyesült Államokkal kötött 50 éves olajdollár-megállapodását, amely 2024. június 9-én, vasárnap járt le.
Ez lehetővé teszi a szaúdiak számára, hogy bármilyen valutában eladják az olajat, és ne csak amerikai dollárban, mint korábban.
Ez biztos azért van, mert azzzUsAnAgYéSsErŐs!
Nemkopikarégidicsfény!
@dudi
Mit szólsz az ilyen hírekhez?!
Mocskosruszkipropaganda
Ebben azért sok a bizonytalan tényező,mert mi van akkor,ha a szaúdiak bármilyen feltételt támasztanak a palesztin kérdésben? Elég jó zsarolási potenciál van jelenleg. Vékony jégen táncol az USA,mert szerintem valamit lépniük kell ebben a helyzetben. A Netanjahu kormány kukázása lenne a legjobb lépés erre.Semmit nem szol, mert egy buta hoax. Mint mar sokszor mondtam, nem kene mindenfele okorseget elhinni huszadrangu twat forrasoknak:
Is Saudi Arabia about to drop the petrodollar for Chinese yuan?
Saudi Arabia is rumoured to be dropping the US dollar for the Chinese yuan, but are the reports correct?www.newarab.com
MIndekozben a valosagban:
Ebben azért sok a bizonytalan tényező,mert mi van akkor,ha a szaúdiak bármilyen feltételt támasztanak a palesztin kérdésben? Elég jó zsarolási potenciál van jelenleg. Vékony jégen táncol az USA,mert szerintem valamit lépniük kell ebben a helyzetben. A Netanjahu kormány kukázása lenne a legjobb lépés erre.
Arra írtam. Ki tudja,hogy a szaúdiak mit kérnek cserébe? Amit az USA ajánl az szerintem elég kevés. Már nem 1974-et írunk,és elég sok indoka lehet a szaúdi vezetésnek,hogy napjainkban komolyabban vegyék,mint annoOlvasd el a WSJ cikket.
Ne feledjük, a szaúdiak osszevasarolhatnak mindent, de a hadsereguk akkor is egy bohózat marad...Arra írtam. Ki tudja,hogy a szaúdiak mit kérnek cserébe? Amit az USA ajánl az szerintem elég kevés. Már nem 1974-et írunk,és elég sok indoka lehet a szaúdi vezetésnek,hogy napjainkban komolyabban vegyék,mint anno
Ez nagy igazság. Lásd a jemeni bohóckodásukat.Ne feledjük, a szaúdiak osszevasarolhatnak mindent, de a hadsereguk akkor is egy bohózat marad...