• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 405
27 346
113
Vagy megismétlődik a múltkori, bejelentik majd, hogy a rakéták 99%-át lelőtték, lesz pár távoli robbanásról videó, oszt ennyi.
De az egész forgatókönyvet megírták már megfigyelők régen, Bibi lépésről lépésre eszkalál. Tehát a múltkorin már túl fog lépni a dolog most.
Akkor a logikád szerint Irán, a hezbollah és a hamas is benne van és asszisztál. :D

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 405
27 346
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Bakker :D :D
A Rossevelt átugrott a Hormuzi szorosba, hogy jobban le legyen fedve Irán D-Keleti része.
A Wasp meg már napok óta nem Ciprus, hanem a levantei partok közelébe lett rendelve.

Tényleg nem zavar ez a kva nagy ferdítés? Vagy le se szrod, hogy miket raksz be?

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
5 368
14 237
113
a CSG-3 is a térségbe indult
Akkor ket flotta is megy ahogy meg lett enekelve

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
13 008
37 427
113
Akkor ket flotta is lesz ahogy meg lett enekelve

Ha mindkettő csoportosan jéghegynek ütközik? :eek:

Hmm, brit képvisellők...

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 665
16 259
113
Volna egy - látszólag laikus - kérdésem.
Ha lesz konfliktus, akkor lesz, amikor odaér mindenki?
Előre le van dumálva, hogy aug. 5-én, 04 órakor kezdjük?
Irán és a Hezbollah miért várja meg, amíg a fél nyugati világ flottája felsorakozik?
Nekem igen gyanús ez a "forgatókönyv".......

GI83

Well-Known Member
2022. március 13.
1 999
15 888
113
Irán és a Hezbollah miért várja meg, amíg a fél nyugati világ flottája felsorakozik?

egy jéghelynek ütköző hordozó elég komoly válasz. Egyszer be fog következni, de arra nem tudom mi lenne a válasz.. mert az tuti, nem, hogy megkockáztassanak még egy jéghegyet.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 405
27 346
113
Mert senki nem akarja végromlásba lökni magát?

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 405
27 346
113
hmmm... vegyenek jegyet. Akárhová...
GUEL7MtXwAAr90R

• Hűha
Reactions: tomcat1

Kim Philby

Well-Known Member