Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Persze, hogy ismerős.Bouvet-sziget
Szintén több kérdést vetett fel, amikor 1979. szeptember 22-én egy műhold egy óriási fényvillanást érzékelt a sziget környékén, amiről azt állították, nukleáris robbanás vagy nagy erejű meteorbecsapódás okozhatta – ez az eset Vela-incidensként vált ismertté. A helyzetet bonyolította, hogy a vizsgálatok megállapították, hogy a környező vizek radioaktív anyagokkal szennyeződtek. Bár egyik ország sem vállalta magára a történteket, elterjedt egy feltételezés, miszerint azt az atombombát tesztelhették, amelyet Izrael és Dél-Afrika közösen fejlesztett ki.
-----------------------------------
Ismerős a sztori? Nekem új.
Fórum keresővel @Negan tollából igen részletesen tanulmányozhatod a Dél-afrikai atomprogramot is.Bouvet-sziget
Szintén több kérdést vetett fel, amikor 1979. szeptember 22-én egy műhold egy óriási fényvillanást érzékelt a sziget környékén, amiről azt állították, nukleáris robbanás vagy nagy erejű meteorbecsapódás okozhatta – ez az eset Vela-incidensként vált ismertté. A helyzetet bonyolította, hogy a vizsgálatok megállapították, hogy a környező vizek radioaktív anyagokkal szennyeződtek. Bár egyik ország sem vállalta magára a történteket, elterjedt egy feltételezés, miszerint azt az atombombát tesztelhették, amelyet Izrael és Dél-Afrika közösen fejlesztett ki.
Évekkel, de inkább évtizedekkel ezelött már hallottam róla. Talán Top Gun, Discovery Chanel, NetGeo-n láttam, olvastam.Bouvet-sziget
Hát, ezt talán nem kellett volna.Bouvet-sziget
Bouvet-sziget
Persze, hogy ismerős.
Amikor a két apartheid-rendszer összefogott...Fórum keresővel @Negan tollából igen részletesen tanulmányozhatod a Dél-afrikai atomprogramot is.
Az ilyen hsz-nak mi értelme van egyébként? Basztatáson kívül kérdezem. Tényleg érdekel a válaszodAmikor a két apartheid-rendszer összefogott...
Az pont lehet. Csekély értelműek vannak.Ezen a fórumon nincs egy iráni se, vagy hamaszos, aki 0-24-ben az ő propagandájukat tolná.
Pl. hogy ne felejtsük el az igazságot...ha az igazság basztatásnak tűnik számodra, akkor azért. Ugyanis két alapvetően etnikai megkülönböztetésen alapuló állambetedezmedésű ország kölcsönos ön és egymás segítésén alapult az atomprogramjuk...
Az ilyen hsz-nak mi értelme van egyébként? Basztatáson kívül kérdezem. Tényleg érdekel a válaszod
Hat, aki cionista, az csak az lehet.Az pont lehet. Csekély értelműek vannak.
Tudtommal ez még mindig csak egy apartheid ország.Csakhogy miről is volt szó...
Az atomrobbantás, aminek máig nincs gazdája
Valamiért senki nem igyekezett nagyon kinyomozni, ki robbantott atombombát ‘79-ben, félúton Dél-Afrika és az Antarktisz között.index.hu
Bezzeg a sok lapatfulu-guluszemu kemenykedo rendor, na ok aztan a meg az evolucio (belterjes) csucsai.Darwin díjasok zászlócskával
Hogy is mondta SirHiggins sokszor?Darwin díjasok zászlócskával
Az európai kontinensen hogyan is néz ki egy oszlatás? te kis demagóg, te!Hogy is mondta SirHiggins sokszor?
A Közel-Kelet egyetlen demokratikus állama.
Aki nem hiszi az nézze meg ezt még párszor!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..