Úgy látszik nem volt nekik elég a jenini akció.
Ahogy levonult az IDF, előjöttek a nagyon bátrak...
Mondjuk sok realitás érzék nem szorult beléjük.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úgy látszik nem volt nekik elég a jenini akció.
Nem álltak ki egy az egyben az izraeli páncélosok elé? Hmm...Úgy látszik nem volt nekik elég a jenini akció.
ENSZ konvoj
![]()
Middle East Spectator – MES
— // NEW: IDF detained a UN convoy in the northern Strip after receiving intelligence indicating Palestinian suspects were inside some of the vehicles, the convoy has been held back to question the suspects @Middle_East_Spectatort.me
Marhára nem szép dolog ENSZ járművet terroristáskodásra felhasználni (egyébként a kocsit az oltáshoz használták).
Aztán majd megy a csodálkozás, hogy akkor ennyi volt a tűzszüncsi gyerekek...
lóf@sztSátor tábort elföldelték
![]()
— / NEW: Approximately two hours ago, the Israeli Air Force conducted a strike on tents housing displaced individuals in Al-Mawasi, near Khan Younis, in a new massacre. The attack resulted in at least 40 civilian deaths and many injuries, with bombs creating craters as deep as 9 meters in the...t.me
mármint Achzarit?
Annyira azért nem tré ez a kendács, ha bírja utána az rpg-e -et, vagy szemből akár a 125mm -el pc.lövedéketIgen.
Az 55 kendács IFV.
Tudom hogy jó gép, pont azért kérdeztem.Annyira azért nem tré ez a kendács, ha bírja utána az rpg-e -et, vagy szemből akár a 125mm -el pc.lövedéket
Supportnak melyik részére gondolsz?
Egyébként a Golani és Givati dd-nál van még belőlük, de Namer lesz az összes helyett.
A teknőt leszámítva nem sok T-55 van benne.Tudom hogy jó gép, pont azért kérdeztem.
Több 100-as darabszámhoz ( Persze lehet rosszul tudom) képest kevés a kép róluk.
Log alatt a szervizelést értettem. Van még alkatrész vagy kannibalizmus?
Sajnálom ha kivonják.
Az észrevett, hogy a Szíriai Tudományos Központban az íróasztalon a ceruzát odébb rakták, de azt nem, hogy a Hamasz támadni fog.![]()
— / NEW: Syrian sources confirm that the Syrian Scientific Research Center in Masyaf has been struck @Middle_East_Spectatirt.me
Baleset:
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..