Nem tudom mennyire vetted észre, de éppen árvíz van.Csak ha fordítva lett volna,hogy zsidókon robban ez a több ezer vacak akkor már ránéztek volna órákkal ezelőtt.Ugye?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tudom mennyire vetted észre, de éppen árvíz van.Csak ha fordítva lett volna,hogy zsidókon robban ez a több ezer vacak akkor már ránéztek volna órákkal ezelőtt.Ugye?
Hát öregem azt elhiheted,hogy ez nagyobb probléma lesz mint az árvíz.Ez is dagad ám nézzél szét a twitteren hogy szídják orbánt,és minket is.Nem tudom mennyire vetted észre, de éppen árvíz van.
Ilyenkor szokták mondani,hogy két szék közé a földre,Kína,Oroszország se szívleli Izraelt.Elbasztuk a becsületünket a világban,egy jó időre..Mi folyik itt kérem szépen?
Ekkora merénylet nem volt 2011.09.11 óta!
Az ugye tiszta sor hogy mi nagyon meg fogjuk szívni ezt . Mi magyarok akik pont lexarjak ezt a közel keleti törzsi háborút.
Ebből nagy copas lesz. Megérte Izraelhez dorgolozni éveken át és a szolgáltatóknak mindent megengedni,szabad mozgást és kezet adni a Moszadnak Magyarországon?
Diplomáciai és gazdasági kapcsolatok elvesztése a muszlim világgal meg csak hagyján,de az se éri meg,de egy támadás vagy merénylet már más tészta lesz.
Nyilvántartott muszlim ellenesek vagyunk ezután amire a bevándorlás ellenesség is rakontraz. Kb felsorakoztunk az USA mellé Izrael partolasbol.
Miért is?
Gyilkos csipogóbombák: Budapestre terelte a gyanút a tajvani cég a libanoni robbantás kapcsán - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
De jó, hogy itt már mindenki is tud, mindent is.Mi folyik itt kérem szépen?
Ekkora merénylet nem volt 2011.09.11 óta!
Az ugye tiszta sor hogy mi nagyon meg fogjuk szívni ezt . Mi magyarok akik pont lexarjak ezt a közel keleti törzsi háborút.
Ebből nagy copas lesz. Megérte Izraelhez dorgolozni éveken át és a szolgáltatóknak mindent megengedni,szabad mozgást és kezet adni a Moszadnak Magyarországon?
Diplomáciai és gazdasági kapcsolatok elvesztése a muszlim világgal meg csak hagyján,de az se éri meg,de egy támadás vagy merénylet már más tészta lesz.
Nyilvántartott muszlim ellenesek vagyunk ezután amire a bevándorlás ellenesség is rakontraz. Kb felsorakoztunk az USA mellé Izrael partolasbol.
Miért is?
Gyilkos csipogóbombák: Budapestre terelte a gyanút a tajvani cég a libanoni robbantás kapcsán - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Azz a kérdés hogy itt Magyarországon?Teljesen nyilvánvaló, hogy a BAC csak egy fedőcég amely álcázásként került az ügybe. Nem gyártottak ők semmit.
Ötezer készülék manipulációja meg nem ötperces munka. Több tucatnyian dolgoztak ezen napokig. És nem akárkik. Nem csak a robbanóanyag miatt, a titkosság miatt is. Egy jól előkészített műhelyben.
Le lehet kommunikálni a nyugati sajtóban hogy Hezbollah fegyveresek voltak a célpontok, de egy felfegyverzett személy nem volt köztük lehet,de gyerekek azért haltak meg.Magyar-Izraeli kooprodukció a történet.. Legalább többszáz halott és sokezer súlyos sérült, rengeteg ártatlan is..
Nem szeretem a Hezbollahot (sem) ugyanakkor ez így TERRORIZMUS ha tettszik ha nem.
Ez csak az egyik kórház az eset után: https://i.4cdn.org/pol/1726637432586441.webm
Muta a gyerekekről készült felvételeket.Le lehet kommunikálni a nyugati sajtóban hogy Hezbollah fegyveresek voltak a célpontok, de egy felfegyverzett személy nem volt köztük lehet,de gyerekek azért haltak meg.
Terroristák haltak meg.Ez egy netto terrortámadás volt Izrael allam részéről egy másik ország civiljei ellen.
Ja, meg elárulok egy titkot:Le lehet kommunikálni a nyugati sajtóban hogy Hezbollah fegyveresek voltak a célpontok, de egy felfegyverzett személy nem volt köztük lehet,de gyerekek azért haltak meg.
Ez egy netto terrortámadás volt Izrael allam részéről egy másik ország civiljei ellen.
Ezért mondom már egy éve hogy egyik kutya másik eb ott.
akkor meg ott a telegramJa, meg elárulok egy titkot:
az Úr 2024. évében még Libanonban sem csipogót használnak a polgárok, hanem mobilt.
Csipogót a hezbollah prominens tagjai használnak, mert biztonságosabb -volt- lehallgatásilag.
Ez ugye nem túl bonyolult?
Mert a telót meg a netet is gond nélkül lehet nézegetni real time-banakkor meg ott a telegram
inkább az az igazi kérdés miért nem biztonságos a gsm hálózat?
ill miért nem építettek ki saját bázis állomásokat?
A sztori valószínűleg ez, annyi extrával, hogy a zsidók jónak láttak minket is belekeverni a dologba a bac-on felül.... Ha a dohány utcában valami macesz fesztiválon szintén lesz hasonló terror akkor azt a moszadnak köszönhetik a hazai képviselői a "kiválasztottaknak" .Én kizárnám annak a lehetőségét, hogy ezek Magyarországon készültek. A hírek szerint 5000 darab csipogót módosítottak, és készülékenként kb. 10-20g katonai robbanóanyagot szereltek bele. Ez azt jelenti, hogy összesen kb. 50-100 kg nagy erejű katonai robbanóanyaggal kellett rendelkezni az átalakító üzemnek. Ezt nem lehet csak úgy levenni a polcról az OBI-ban. Értem én, hogy a Moszad mindent meg tud oldani, de az egy felesleges lebukási tényező és logisztikai rémálom, hogy a csipogókat, robbanóanyagot és az átalakítást végző műszaki személyzetet Magyarországra csempészik, és utána el Libanonba a szállítmányt. Ha rám bíznák egy ilyen művelet megszervezését, akkor én előre megrendelném a csipogókat Taiwan-ról, átalakítanám Izraelben (hazai pályán, ahol ez kényelmesen megvalósítható), majd a Taiwan-ról érkező konténert cserélném ki a preparált csipogókat tartalmazó konténerre az egyik kikötőben. Ez a csere kb. 5 perc, sőt elég csak a fuvarlevélben a konténerszámát átírni. A BAC-sztori szerintem csak egy terelés a Taiwan-iak részéről, mert beijedtek hogy az arab világ Moszad kollaboránsoknak fogja hinni őket. Én úgy gondolom, hogy a BAC csak szimpla importőr/forgalmazó cég, ez megmagyarázza az 1 fő alkalmazottat. Taiwan csak egyszerűen megkereste a legkisebb szerződött partnerét, és megpróbálja bemártani azt maga helyett. Nem kell túlgondolni.
Terroristák célzott likvidálására szerinted adekvát válasz egy egyértelműen civilek elleni támadás?A sztori valószínűleg ez, annyi extrával, hogy a zsidók jónak láttak minket is belekeverni a dologba a bac-on felül.... Ha a dohány utcában valami macesz fesztiválon szintén lesz hasonló terror akkor azt a moszadnak köszönhetik a hazai képviselői a "kiválasztottaknak" .
Irenke volt ne viccelj...Én kizárnám annak a lehetőségét, hogy ezek Magyarországon készültek. A hírek szerint 5000 darab csipogót módosítottak, és készülékenként kb. 10-20g katonai robbanóanyagot szereltek bele. Ez azt jelenti, hogy összesen kb. 50-100 kg nagy erejű katonai robbanóanyaggal kellett rendelkezni az átalakító üzemnek. Ezt nem lehet csak úgy levenni a polcról az OBI-ban. Értem én, hogy a Moszad mindent meg tud oldani, de az egy felesleges lebukási tényező és logisztikai rémálom, hogy a csipogókat, robbanóanyagot és az átalakítást végző műszaki személyzetet Magyarországra csempészik
Miért ti nem azt csináljátok? Elmegy egy budira valami fejkendős kecskebaszó parancsnok aztán rárobbantjátok az egész épületet, majd a médiátok elintézi azzal, hogy nem volt más az épületben, te és a hasonszőrűek meg a hasbaráddal próbáltok terelni azokkal szemben akik kritikusak a médiátok hírével.Terroristák célzott likvidálására szerinted adekvát válasz egy egyértelműen civilek elleni támadás?
1. te már tudod a megfejtést? Szerintem senki nem tud semmi biztosat
2. ne nekem hisztizz, hanem a demokratikus választásokon megválasztott vezetőknél
Csak okulásomra: miért akarta volna Bibi belekeverni Mo-t?A sztori valószínűleg ez, annyi extrával, hogy a zsidók jónak láttak minket is belekeverni a dologba a bac-on felül....
mert megtehetiCsak okulásomra: miért akarta volna Bibi belekeverni Mo-t?
A nem sok ország egyikét, aki kiállt IL mellett az ENSZ-ben.