Csak nem annyira, hogy gyorsabban töröld ki, mint olvastam ezt az egész választ…Hámerokosvaok.
..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak nem annyira, hogy gyorsabban töröld ki, mint olvastam ezt az egész választ…Hámerokosvaok.
..
Azért töröltem ki, hogy más ne nagyon olvassa el. Azt láttam, hogy Te elolvastad, neked írtamCsak nem annyira, hogy gyorsabban töröld ki, mint olvastam ezt az egész választ…
Ez mit jelent? Hámerhomokosvaok.Hámerokosvaok.
..
az a csoda ha itthon van ... mondjuk úgy is áll hozzá a dolgokhozEgy apró megjegyzés és egy kérdés:
-Azért mert egy kezemen meg tudom számolni hány hónapot töltöttél arra fele EGYSZER és egy szeletét láthattad valaminek, attól még nem lettél nagyobb szakértője és hatalmas dolgok tudója azokhoz képest akikkel vitába próbálsz szállni vagy győzködni.
-Idézlek “lövésetek sincs a társadalom itteni működéséről” honnan is tolod, melyik országból te az okosságot, ha szabad kérdeznem?
Azért töröltem ki, hogy más ne nagyon olvassa el. Azt láttam, hogy Te elolvastad, neked írtam
Ez mit jelent? Hámerhomokosvaok.
Pentagon Employee Suspected of Leaking Retaliation Plans to Iran
The suspect Ariane Tabatabai works as the director of the office of the Assistant to Secretary of Defense Lloyd Austin for Special Operations and International Conflicts.www.jewishpress.com
Leszbikus iráni emigránsban feltámadt a szülőhaza iránti aggodalom?
Az IDF mozgókiállítás legújabb helyszíne. Egyébként ez egy libanoni helyszín, nemde? Akkor mi köze is van hozzá az IDF-nek?Csak a szokásos: Hezbollah fegyverraktár egy mecsetben
Ez egy cionista zsido "újságíró" - az IDFen belül. Érted. Na pont annyira is lehet egyetlen szavát is elhinni.Az IDF mozgókiállítás legújabb helyszíne. Egyébként ez egy libanoni helyszín, nemde? Akkor mi köze is van hozzá az IDF-nek?
Vagy bevitték utólag, de hát ki mit tud bizonyítani... ugye...6 Al-Jazeera 'újságíróról' bizonyosodott be, hogy Hamas és Iszlám Dzsihád terroristák
Csak a szokásos: Hezbollah fegyverraktár egy mecsetben
Értsd: Hamasz=palesztin férfiAbból nagyjából 10-15 lehet Hamaszos,a többi meg sima mezei palesztin. Jó zsidó szokás szerint.
JajjjjjjjjjAzert irkal csak neked, meg mindig nem vagod? Bejossz neki.
Főleg, hogy azt Reich-nek írtamAzert irkal csak neked, meg mindig nem vagod? Bejossz neki.