Mééé?Az olyanért teljesen fölösleges lenne bemenni
Lebombázzátok, vagy csak kap egy felmondó levelet?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mééé?Az olyanért teljesen fölösleges lenne bemenni
Érdekes, hogy most jött itt ki, tudtommal már jópár hete volt
"Mivel a Népszövetség hatalmazta fel a briteket,nem biztos,hogy a megszálló a jó kifejezés."Ismét a szokásos zsidó ferdítés,és terelés.
Mivel a Népszövetség hatalmazta fel a briteket,nem biztos,hogy a megszálló a jó kifejezés. Bár neked,mint sábeszgójnak ez falrahányt borsó. Tehát,mi is volt az Agatha akció? A hasbaráddal ellentétben nem lefegyverezni akarták a zsidókat,hanem az ellenőrizetlen fegyver csempészetet akarták megszüntetni.A brit hatóságok tudomására jutott egy zsidó fegyveres felkelés terve,és elkezdték a kutatásokat.
A fegyverek mellett olyan dokumentumokat foglaltak le,amik megerősítették ezt.
Calder Walton brit történész titkosítás alól feloldott dokumentumokat kutatott,és ott bukkant rá az ominózus MI 5 jelentésekre.
Az általa írt könyvben részletezi,hogy már Nagy-Britannia területén is próbáltak terror cselekményeket elkövetni. A brit gyarmati minisztérium elleni sikertelen merénylet kísérletről,a britek által ellenőrzött németországi támaszpontokon elkövetett cselkeményekig. két tucat levélbombát küldtek angol politikusoknak,de emberéletben nem esett kár,még Anthony Eden konzervatív pártvezér táskájába is csempésztek.
Mivel a zsidóktól lefoglalt dokumentumokat a King David szálloda déli szárnyában levő közigazgatási hivatalban őrizték ,ezt mindenképpen meg akarták semmisíteni,ami részben a robbantással sikerült is.
Szóval az Agatha akció nem a zsidók lefegyverzéséről szólt,hanem a felkelés megelőzéséről.
Vagy nem ismered a történelmet,vagy tudatosan hazudozol. A posztjaiból ítélve,az utóbbira tippelek. Shalom.
Itt egy kis tájékoztató.
How Zionist Extremism Became British Spies’ Biggest Enemy
In World War II's aftermath, MI5 turned to fight a new threat. It wasn't the Soviets. It was bombers from Jerusalem.foreignpolicy.com
Uhh, az az undorító, whining, bedugult orrhang... Tipikus brooklyni orthodox.
Man berates Jewish customer who was getting breakfast with his kid at kosher cafe in NYC: ‘Hitler was onto something’
A man berated a Jewish customer enjoying breakfast with his infant inside a kosher cafe in Brooklyn, where he described all Jewish people as “evil,” and claimed Adolf Hitler “was …nypost.com
Jópáran kiröhögtetek az elején, pedig jónéhány hiradás tényként kezelte hogy bombáztak iránban. Itt nem állt össze a kép. Ezért kérdeztem hogy hol volt az iráni légierő. Volt aki azt is megírta hogy 3 órát szabadon garázdálkodtak Irán légterében. Ez még több kérdőjelet szűlt. Nyilván ha be sem léptek oda, úgy egyszerübb az egész.Szummázva: lövésetek nincs, de az biztos
Ha én írok valamit mindenféle hiteles forrás nélkül az csak az én véleményem! Kvázi írhatok bármit akár óriási baromságot is az engem fog minősíteni és én leszek lehülyézve! 3 órán át garázdálkodtak? Na ez egy ilyen orbitális baromság! Tessen már utána olvasni ha máshol nem akkor legalább itt a fórumon a lehetséges scenarióknak! Kérdések amikre egyszerűek a válaszok (legyen gugli a barátod)! Mennyi az Izrael Irán távolság? Mekkora a gépek hatótávja harci bevetésen? Lehet e elég üzemanyag a gépeken lerepülve egy távolságot és még 3 órát garázdálkodni? Meddig steelth egy lopakodó gép? Milyen gépek? Mekkora számban és elosztásban vettek részt? Honnan indítottak és milyen fegyvereket? Nem nem bombáztak mert nem is repültek be olyan távolságra ! A légvédelem erősen dolgozott , hogy vadászok nem vettek részt az elhárításban sok oka van pl. egy ilyen heves tűzben , rengeteg célpont között könnyen baráti tűz áldozatai lehettek volna. Így a légvédelem is könnyebb helyzetben volt mert ami repült az csak ellenséges cél lehetett! Az Iráni légvédelem jelesre vizsgázott minimális veszteség mellett a cionista légierőnek sok 100 millió dollárnyi fegyverzetet és repidőt sikerült elégetni komolyabb eredmény nélkül! Ha lett volna eredmény akkor lettek volna videók és műholdas képek! De nincsenek csak minimális számban! Tehát az én meglátásom szerint a zsidók most lyukra futottak és nagy pofára esés lett a vége amit a hallgatással próbálnak álcázni! Az én véleményem az az elmúlt pár év alapján, hogy amennyire megkopott és nimbuszát vesztett lett a légierő annyira felértékelődött a rakéta tűzérség ! Ár érték arányban mindenképpen!Jópáran kiröhögtetek az elején, pedig jónéhány hiradás tényként kezelte hogy bombáztak iránban. Itt nem állt össze a kép. Ezért kérdeztem hogy hol volt az iráni légierő. Volt aki azt is megírta hogy 3 órát szabadon garázdálkodtak Irán légterében. Ez még több kérdőjelet szűlt. Nyilván ha be sem léptek oda, úgy egyszerübb az egész.
Legjobb tudomásom szt, az iráni gépeket áttelepítették Ny-ra, megelőzendő a megsemmisítésüketJópáran kiröhögtetek az elején, pedig jónéhány hiradás tényként kezelte hogy bombáztak iránban. Itt nem állt össze a kép. Ezért kérdeztem hogy hol volt az iráni légierő. Volt aki azt is megírta hogy 3 órát szabadon garázdálkodtak Irán légterében. Ez még több kérdőjelet szűlt. Nyilván ha be sem léptek oda, úgy egyszerübb az egész.
Az iráni légierő érdekes kérdés, egyes videó kommentelők szerint felszállt néhány gép de mivel az ellenfél Irak légterében volt nem találkozhattak. A hireket hallgatva a szakértők komoly tévedésben vannak. Megvannak azok a radarok ami ellen az izraeliek rakétát indítottak és megvan szerintem hogy miértre volt sikertelen a támadás. A rakétákat az iráni 3000 kilométerre is ellátó radarok ellen indítottak. Ezek a radarok a hegyekben vannak hatalmas antennák. Ezek még találat esetén is működő képesek maradnak. Valamint a passzív radartendszer része is. Az orosz rezonant rendszerre hajazó rendszer látja a lopakodó gépeket is. Segítségével passzivan lehet követnie a repülőgépeket. Na szerintem ezt a rendszert akarták kiiktatni de a felhasznált fegyverek szerintem erre alkalmatlanok voltak. Mivel ezek a radarok messze vannak lakott területtől a sérülésekröl legfeljebb műholképen lehetne valamit tudni. Csak az antenna rendszer van a felszínen a többi a hegy belsejében a lényeges részek nem sérülhettek és még az antenna redszer séülése estén is működő képes marad.Jópáran kiröhögtetek az elején, pedig jónéhány hiradás tényként kezelte hogy bombáztak iránban. Itt nem állt össze a kép. Ezért kérdeztem hogy hol volt az iráni légierő. Volt aki azt is megírta hogy 3 órát szabadon garázdálkodtak Irán légterében. Ez még több kérdőjelet szűlt. Nyilván ha be sem léptek oda, úgy egyszerübb az egész.
Itt most ugye Izraelre gondolsz?bukott ex birodalmakat, de elnyomó gyarmatosítókkal sem tudok együttérezni
hírszerzés - nézz utána mit jelent
- Tehát ha jól értem: először igazoltatták és amikor kiderült, hogy ő az, akkor szóltak, hogy jöhet a rakéta.
ied - nézz utána mit jelent
- Egy fúrógép, egy marógép, 2-3 eszterga. A palesztin fegyvergyár, ami veszélyezteti az izraeli csúcstechnikát.
Azt hinné az ember, hogy fel tudod fogni, hogy az ilyen röhejes állítások alapján szinte mindent es mindenkit legyilkolhatna a cionista terror...hírszerzés - nézz utána mit jelent
ied - nézz utána mit jelent
Azt hinné az ember, hogy egy ilyen kvázi szakmai fórum, aztán....
Hmm... Nem tudom honnan veszed ezt.
Azt itt megjelent források szerint az a kérdés, hogy 100 vagy 200 km-re közelítették meg az iráni határt.
70-100 km -t írtak általában onnan eregettek el mindent 70 volt a F35-nál 100 f15/16 nál.Milyen standoff fegyverekkel tudták olyan messziről támadni a mélyen Iránban lévő célpontokat?
A Rampage hatótávja pl. 150–250 km a wiki szerint.
Attól, hogy jobbról balra olvastok még nem fordul meg a világ... Merre van szerinted nyugat iránban? Édes jó Istenem! (Nem a zsidókeresztényre gondoltam, az igazira)Legjobb tudomásom szt, az iráni gépeket áttelepítették Ny-ra, megelőzendő a megsemmisítésüket
nyilván keletre gondoltamAttól, hogy jobbról balra olvastok még nem fordul meg a világ... Merre van szerinted nyugat iránban? Édes jó Istenem! (Nem a zsidókeresztényre gondoltam, az igazira)