Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az IÁ a dróntámadásairól. (42% = Moszul)
A HM Ei alkalmazhatna párat a dróngyártóik közül.Az IÁ a dróntámadásairól. (42% = Moszul)
Hogy tud ilyen pontos lenni? Barkács az egész holmi de mégis pontos, semmi lézeres meg GPS rávezetés nélkül.
Hogy tud ilyen pontos lenni? Barkács az egész holmi de mégis pontos, semmi lézeres meg GPS rávezetés nélkül.
100m az nagyon magasan van kb 30 emelet, ha viszonyítok pár templom toronyhoz vagy 10 emeletes házhoz hát azok is őrült magasan vannak, gondolom persze csak a legsikeresebb támadásokat teszik ki. Mindenesetre telibe találnak vele egy autót vagy gyalogost abból a magasságból, az pedig kb egy 2x2m terület. Nagyon olcsó és ezek szerint pontos holmi. Mi lesz ha nagyobb bombákat is képesek lesznek dobni? Konkurenciája lesznek a légi bombáknak és a tüzérségnek? Mert megkockáztatom aknavetőknek így konkurencia,legalábbis ha pontos találat kell, gyanítom olcsóbb is mint valami GPS vagy tudom is én aknavető gránát ami még a Nato-ban is luxus.Kb 100 méterig ereszkednek a drónnal a gránát kioldása előtt. Ha nincsen jelentős légmozgás, és a kamera is pontosan van rögzítve, akkor nem lehet olyan nehéz célba dobni vele.
100m az nagyon magasan van kb 30 emelet, ha viszonyítok pár templom toronyhoz vagy 10 emeletes házhoz hát azok is őrült magasan vannak, gondolom persze csak a legsikeresebb támadásokat teszik ki. Mindenesetre telibe találnak vele egy autót vagy gyalogost abból a magasságból, az pedig kb egy 2x2m terület. Nagyon olcsó és ezek szerint pontos holmi. Mi lesz ha nagyobb bombákat is képesek lesznek dobni? Konkurenciája lesznek a légi bombáknak és a tüzérségnek? Mert megkockáztatom aknavetőknek így konkurencia,legalábbis ha pontos találat kell, gyanítom olcsóbb is mint valami GPS vagy tudom is én aknavető gránát ami még a Nato-ban is luxus.
100m az nagyon magasan van kb 30 emelet, ha viszonyítok pár templom toronyhoz vagy 10 emeletes házhoz hát azok is őrült magasan vannak, gondolom persze csak a legsikeresebb támadásokat teszik ki. Mindenesetre telibe találnak vele egy autót vagy gyalogost abból a magasságból, az pedig kb egy 2x2m terület. Nagyon olcsó és ezek szerint pontos holmi. Mi lesz ha nagyobb bombákat is képesek lesznek dobni? Konkurenciája lesznek a légi bombáknak és a tüzérségnek? Mert megkockáztatom aknavetőknek így konkurencia,legalábbis ha pontos találat kell, gyanítom olcsóbb is mint valami GPS vagy tudom is én aknavető gránát ami még a Nato-ban is luxus.
Irak, Tel-Afar, ISIS ATGM és egy PMU Abrams találkozása