Az arabok szerintem nem katonának valók. Egy rendes konvencionális háborúban Európa különösebb nehézségek nélkúl legyakná őket, hiába vannak egész jól felfegyverkezve. Nincs meg a kellő fegyelmük, a tisztjeik szarul képzettek. Leginkább csak az arcuk van meg.. Láttam szaudi és emírségbeli katonákat. Papucs nagy has és ájfon a kézben,pacsuli felhő körülöttük, rengeteg a perverz b*zi köztük és dolgozni azt rohadtul nem szeretnek. Ha olyan jó katonák lennének halhatnánk a ragyogó eredményeikről.. A török hadsereget nem veszem közéjük, szerintem ők inkább katonának valók bár még egyet sem láttam.Igazából más a civilek és a rosszul felfegyverzett lázadók terrorizálása mint a háború egy modern nem arab hadsereg ellen. Nem véletlen hogy egyfolytában külföldiek próbálják képezni øket. Ugyanígy nem keverendő a hadseregük pl. Bármiféle gerillaharcot folytató vagy terrorista csoporttzl, mert azok lehetnek ugyan jól képzettek a harcmodorukban de egy hadseregek közti összecsapásban nem lennének túl eredményesek.Ismerek sok marokkoi algir es tuneziait is, a 90% sunyi, lusta és általában ostoba rohadtul nem katonának valók. Ugyanez igaz a gaboni, szenegáli, elefántcsontparti, közép-afrikai és kongói katonákra is..