• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
3 244
17 620
113
Állítólag valamelyik -talán Magyar- brigád hazajön, mert azt mondják, hogy egyre több a lövöldözés, lopás, stb, és veszélyes, nem kockáztatnak.
Az osztrák és a német mentőcsapatok környékén volt lövöldözés, ők fel is függesztették a mentést, az osztrákok szünetet követően újra mentenek, a németek még nem.

És közben persze annak az esélye is minimális, h még élve szednek ki valakit.
 

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
7 034
26 191
113
Az izraeli elnök szerint az ország az összeomlás szélén áll
Izraeli elnök: Az ország az alkotmányos és társadalmi összeomlás szélén áll
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 408
23 906
113
Ezek a híres tellúrfények, amelyek megelőzték a földrengéseket?
Egyre inkább úgy tűnik, hogy Törökországot támadás érte!
"During her speech to the Romanian parliament last week, Senator Diana Lovanovici accused the West of using “geological weapons” to cause a devastating earthquake in Turkey."
 
 • Tetszik
Reactions: Kim Philby

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
5 932
14 278
113
Az izraeli elnök szerint az ország az összeomlás szélén áll
Izraeli elnök: Az ország az alkotmányos és társadalmi összeomlás szélén áll
A cikkből nem derült ki, de mi az oka, hogy ilyen súlyos a helyzet Izraelben?
 
 • Hűha
Reactions: Kim Philby

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
7 034
26 191
113
A cikkből nem derült ki, de mi az oka, hogy ilyen súlyos a helyzet Izraelben?
A palesztinokkal még mindíg nem rendezték a helyzetet, most is megy a rakétázás, ortodox zsidókat telepítenek kisajátított palesztín földekre, egyre nő a népesség, most már 9 millió felett van egy Dunántúl nagyságú területen.
Ezen belül az arabok száma 21% körül van.