Ja, amit szétbarmoltak nyugati segítséggel, pl Irak, Afganisztán, Szíria, Líbia, Palesztina, aztán meg csodálkoztok, hogy terrorizmus van meg jön a migráns.Akik jönnek a 98%-nak van saját országa.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ja, amit szétbarmoltak nyugati segítséggel, pl Irak, Afganisztán, Szíria, Líbia, Palesztina, aztán meg csodálkoztok, hogy terrorizmus van meg jön a migráns.Akik jönnek a 98%-nak van saját országa.
Hááát.. Én a 80-as évek elején voltam BM HÖR - akkor még nem volt hasonló sem. Mondjuk az S-100-as műszaki zár sem a vonalon volt - meg persze a kifelé irányuló határsértést kellett megakadályozni. De azért pl. ez a videóban szereplő vicceske akkoriban inkább statisztikai adat volt mint bármi másSajnos már nincsenek tőlünk messze
Magyarországról is tudom, hogy ki a terrorista ott.Szélesítsd történelmi ismereteidet. Írd be a Gugliba, hogy Irgun, Haganah, King David Hotel. A világnak ezen a pontján, hogy ki a terrorista és ki a szabadságharcos az nézőpont kérdése.
Azért szar az életszínvonal, mert szarrá lett bombázva jó részük. Hogy anélkül is szar lenne az életszínvonal ott az lehet, főleg innen nézve, de onnan nézve megfelelő és az a fontos. A gazdag országokba is menekültek, de azok csak képzetteket szívták fel, a selejt meg jött Európába, mert a németek behívták őket, de egyik sem ment volna sehova ha a közel-keletet nem cseszik szét.Van egy csomó önálló arab állam, de xar az életszínvonal. Sajnos nem más olajmilliárdos hercegsegekbe menekülnek, pedig van bőven, (oda nem engedik be őket) hanem Európába...mert itt debill a vezetés!
Szerintem olvassd el ismét amit írtam, aztán próbáld meg értelmezni. Főleg az utsó mondatokat. Ha nem megy, akkor ne erőltessd. A régió elmúlt száz év történelmét is érdemes lenne újravenned.Mozt ha azt akarod mondani, hogy ez előzmények nélküli, a zsidók épp csak arra jártak és az elmult 50 évben nem tapad ott vér a kezükön és nem építették meg a világ egyik legnagyobb gettóját Gázában, akkor nem tudom te mit néztél eddig.
Ilyen az, amikor nem csak a NATO ad fegyvert a kiskedvenceiknek, hanem Irán v. Kína/Oroszország. Foci, többen játsszák, proxyt is többen játsszák. Nincs hozzászokva ehhez a nyugat. Nem tudom mit képzeltek. Irán a Paleszínokkal proxyzza majd Izraelt. Oda se kell mennie. Ez van. Csak remélkedjünk, hogy nem lesz konfliktus a NATOval!
Amúgy ez nekem még mindig szürreális, hogy a Hamasz légi rohamot gyakorol egy rendes városi gyakorlóterepen, a videón látható betonfalakból ítélve közvetlenül a határ mellett (oké Gázában minden közel van a határhoz de akkor is).
Ha civileket bombáznak az robbantgatásnak meg terrorizmusnak számít-e?Magyarországról is tudom, hogy ki a terrorista ott.
Európában nem a zsidók robbantgatnak és mészárolnak civileket bizonyos időközönként.
... jövő szombatig, két keresztény köpködés között jók lesznek ...Na de lement a nap, vége shabatnak, behívhatják az ultraortodoxokat is akik egész nap szart se csináltak.
Libanon,Szíria volt a térség Svájca, ahogy mondják,de egy népség nem fért a bőrébe,és lerombolta őket.Azért szar az életszínvonal, mert szarrá lett bombázva jó részük. Hogy anélkül is szar lenne az életszínvonal ott az lehet, főleg innen nézve, de onnan nézve megfelelő és az a fontos. A gazdag országokba is menekültek, de azok csak képzetteket szívták fel, a selejt meg jött Európába, mert a németek behívták őket, de egyik sem ment volna sehova ha a közel-keletet nem cseszik szét.
Tudom, hogy az irániak nem arabok. Más: Fekete Rita műsora alatt sokan kérdezték, mi van Robival. Rita sem tudta vele felvenni a kapcsolatot.Naftali Bennet PR foto.
Az iraniak nem arabok. Kikerik maguknak hogy arabok lennenek.
Valahol olvastam hogy reggelre visszaszoritjak ezt a kirajzast Gazabol.
Nem tudom, de szerintem xarra bombazzak megint Gazat es menni fog a siras. Hezik mozben motoroznak a hataron. Az ormenyek meg kozben osszeverekedtek a zsidokkal Jeruzsalemben vagy hol.
Robi mar nem fiatal, de nem is oreg, passz hogy merre jar, de szerintem kapkodja a fejet most a sok informacio lattan.
Pedig de, majd meglátod. A sorkatonákkal mi a bajod? Ott pont erre voltak kiképezve. Vsz hiányos volt a védelem, pl. kirendelték az egységet a magányos motorosokra és beszivárgókra, aki maradt, az meg nem volt elég egy hordához.. És nem nézném le azokat, akik a bázisra mentek, bár tény, hogy túlerőben voltak,.Sorkatonák...
De a műveleti és stratégiai szintű bénázást nem magyarázza semmi.
Dehogynem, össze-vissza forgolódnak, csak szerencséjük van a másik oldallal.
Nehezen hihető. Egy ehhez szükséges mértékű zavarásra azonnal gépeket kellett volna emelniük.
Nem.
De miért Európában robbantgatnak? Miért nem az usában, ha a CIA gerjesztette forradalmak az indok a dzsihádra?Ha civileket bombáznak az robbantgatásnak meg terrorizmusnak számít-e?
Jeruzsálemben is zavargások vannak. Linkeltem, hogy mit kiabált a müezzin egész nap!Tudom, hogy az irániak nem arabok. Más: Fekete Rita műsora alatt sokan kérdezték, mi van Robival. Rita sem tudta vele felvenni a kapcsolatot.
Mert közelebb van az EU, és behívták őket. De az USA-ban is robbantgattak ha már szelektív a memóriád.De miért Európában robbantgatnak? Miért nem az usában, ha a CIA gerjesztette forradalmak az indok a dzsihádra?
A személyekrő csak azt tudod jó esetben, hogy milyen származású. Viszont azt, hogy ki huzigálja a zsinór végét az nem biztos, hogy végig tudod követni....Magyarországról is tudom, hogy ki a terrorista ott.
Izraelé az a föld ? Maga az ország is csak 1948tól létezik ! Szerintem a palesztinoknak erősen más a véleménye a föld tulajdonjogáról ! Ha a háborúk földjén êlsz nem lazíthatsz még shabbat idején se !
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..