Nekem konkretan 3 női! Barátom van akik izraeli állampolgárok abból 2 haza ment vállalni a kötelezőt meg régebben meséltek ottse az van hogy orrba szájba lövöldözés, kurvasok szivatás stb a másik éppen most töltötte amit le kell…szombat óta nincs életjele…valszeg vagy elfoglalt vagy szegénykém halott…
Azt meséltek ott is van olyan alakulat ami prioritást élvez jobban nyomtatják stb
Az ukranok is hazamentek meg bealltak az elejen. Most mar nem...
Mikor kitort az első vh itt nalunk a faluban a kocsmaban olyan dinom danom lett...
3 evvel később már örült a teljes rokonsag hogy az Edét ha fel szemmel is fel ev korhaz utan de hazakaptak.
Na az ukrannal most már ugyanez a helyzet.
Az ilyen izraeli kisminkelt tancikalo picsaveraknal addig jó a buli mig ők vegzaljak a másodosztályú rabszolgakat, de mikor a palesztin Spartacus felkel es odabax, akkor ppar nap mulva lefolyik a smink, na akkor fog eltorni a mécses.
Ennyire hülyék nem lehettek. Vagy mégis?
Szerintem a nem Hamasz tag helotaknak ott nem sok beleszolasuk volt.
Egyebkent ezek egykutyak, egyik sem jobb a masiknal, azt elvezik ha egymast uthetik, ugy erzik erkolcsi kotelesseguk. Hiaba akarod mondani nekik hogy ne tegyek, szeressek egymast, nem lehet, errol szol az életük 80 eve, ez a vilaguk. Nem kell allnunk egyik oldalra sem most.
Kína most egyebkent mit tesz?
Neha felfoghatatlan tudom hogy nepek maskepp lathatjak a vilagot, maskepp gondolkodhatnak mint mi.
El kell engedni, nem hihetjuk magunkrol hogy mi aztan tudjuk az igazsagot, es igazsagot is teszunk.
El kell fogadni van aki a Fradiban hisz, van aki az Ujpestben, de amugy mindannyian Frankók vagyunk.
Robert par gondolatot megosztott.
Neki nincs valasztasa, ő jelen pillanatban az egyik oldalon van, ezert érthető.