kicsit lehiggadok... mert csajokkal buliztunk és ilyenkor másnaposan hajlamos vagyok elküldeni a a halálba embereket.
Dióhéjban: a szerző volt kedves, lefutotta a "szegény elnyomott palesztinok" mantrát.
Kicsit ugorva: ez olyan nekem mint amikor a civilizált békeaktivisták nekiesnek a RAF-nak hogy milyen csúnya dolog volt bombázni a németeket.
Az b+. Megválasztottatok magatoknak egy diktátort, aki más népeket akar kiirtani. Akkor mi a lófaxot kelllne dobálni, virágokat?
Többen a villámtól mint a Hamasztól... ja... mert egyszerű a lecke: ha elkezdesz rakétát küldeni erre vagy robbantgatsz, akkor utánad megyünk, és szétlőjük a fejdet.
Ahol nem ez megy ott a napi műsor a civilek robbantása.
Szegény elengedett rabok.
Ha valaki kéri, megadom hogy ezek az elengedett szabadságharcosok mit követtek el...
(Milyen furcsa a listán nem látom, hogy katonai célpontok támadása közben kapták volna el őket...)
Nameg azt is hogyan fogadták a "hősöket" otthon..
B+. aki gyerekgyilkost ünnepel, (és véd) annak nincs rendben valami a fejében, legalábbis civilizált szemmel nézve..
Aranyos volt az obligát az IDF többet tud letartóztatni mondatocska...
Kér valaki listátarról, hogy ezek a drága palesztin terrorszervezetek mit tesznek a sajátjaikkal, ha azok nem úgy táncolnak ahogy ők akarják?
Segítek: nem életbiztosítás arrafele így viselkedni. Szóval ismerteim szerint sűrűn csapkodhat arrafele a villám...
Persze gondolom csak viccből húzkodnak időnként arrafele fejbelőtt nekik nem tetszőt dzsippel az utcákon....
Ensz és egyéb határozatok megsértése..
Ja. mindkét oldalon. Ugyani arrafele háború van. Európa, jóreggelt...
na kezdem felhergelni magam, leállok.
A mi történhetetthez: már 2006ra készülve az volt a palesztin taktika egyik eleme, hogy páncélosokkal járható útvonalakat aláaknázták, akár több száz kilogramm robbanóanyaggal, folyamatosan figyelték.
Hát igen, az nem a Nagyalföld, korlátozott a számbajöhető útvonalak száma
Én arra gondolok, ezt a taktikát hozták át-és ebbe futottak bele az izraeliek.
Felderítési hiba?
Én erre tippelek.