Értem én és dícséretes hogy hirtelen megtaláltad a gyökereidet. Őszintén remek, hogy többé nem kell ebben a magad által felépített önáltató brit delíriumban élned. Figyelj, abszolút barátilag írnám, hogy lépj egyet hátra, néz bele a tükörbe és gondolkodj el. Attól, hogy te jelenleg ezt az utat érzed magadénak, azért mert hirtelen felindulásból zsidó lettél még a valóságtól ne szakadj el. Nyilvánvalóan hazug faszságokat írsz nem egy esetben és ez gáz. Egyszerűbb és korrektebb lenne az őszinteség.
Tudod haver, mi -és itt a mi alatt a családomat értem- büszkék vagyunk és nem felejtjük, hogy több családtagunk is harcolt Magyar Királyi Honvédségben és igen, svábként a Maria Theresiaban is. És ez utóbbira bármennyire is büszkék vagyunk és mindig is azok leszünk, attól még nem írok, mondok és terjesztek olyan szintű egyértelmű faszságokat és hazugságokat amiket itt most tolsz.
Ember, ez nem oké. Hoztál egy döntést, elindultál egy úton viszont ezt hazug szar dumával akarod igazolni az helyett, hogy lenne gerinced és azt írnád: basszátok meg szemet szemért gyerekek, ezt gondolom és dögöljenek meg mind. Akinek tetszik olvassa, akinek nem az nem. És ennyi. Mivel ez egy ilyen fórum valószínűleg többen kíváncsiak lennének milyen kint és mi történik veled meg úgy egyáltalán. De erre a szarra kb. senki nem kíváncsi és csak lejáratod magad. Nem az volt a célom, hogy beléd álljak vagy baszakodjak, szóval tényleg gondold át. Ideje váltanod. Na pá, vagy lehitra ot.