• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 468
23 994
113
Zsidók 3 fegyvertelen civilt végeztek ki drónnal:
 

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
8 839
35 413
113

"Azt tanácsolom azoknak az izraelieknek, akik nyílt háborúval fenyegetik Libanont, hogy készítsenek menedéket és szállodákat az északi frontról érkező 2 millió telepes számára. MINDANNYIÓTOK után jövünk."



- Sayyed Hassan Nasrallah
 

RomperStomper

Well-Known Member
2016. december 4.
1 046
5 501
113
Izrael északi határánál is felkészül a harcra - hangsúlyozta Herci Halevi izraeli vezérkari főnök a libanoni határnál tartott katonai tanácskozáson szerda este.

A vezérkari főnök a háborús készenlét fontosságára figyelmeztetett az északi határon állomásozó tartalékos tisztekkel és az északi parancsnokságot irányító Uri Gordinnal, valamint vezető tisztekkel tartott helyzetértékelő megbeszélésen.

Kijelentette, hogy addig nem érnek véget a harcok a libanoni határnál, amíg a térségben élő, de október óta evakuált sok ezer izraeli nem térhet vissza otthonába teljes biztonságban. "Amikor hazamennek, feladatuk a háborús készenlét. Ez az első számú küldetésünk"- mondta a tartalékosoknak. "És most afelé haladunk, hogy készen álljunk az északi háborúra" - tette hozzá Halevi.

"A végén készek leszünk a háborúra. Ha nem lesz háború, akkor sem lesz kompromisszum az elért eredményekről, hogy a Hezbollah ne állomásozzon itt, a kerítés túloldalán. Vissza fogjuk verni minden katonai képességüket, sokkal csendesebb lesz itt, sokkal nagyobb lesz a stabilitás, és akkor mondhatjuk majd a lakosoknak, hogy visszatérhetnek" - emelte ki a vezérkari főnök.

"Ez holnap fog megtörténni? Valószínűleg nem, eltart egy ideig. A helyi vezetőkkel folytatott beszélgetéseim alapján az itt élők is jobban szeretnék, ha egy kicsit tovább tartana, de jó eredményt érnénk el"
- zárta szavait.

Libanoni jelentések szerint tizenegy libanoni civil, köztük négy gyermek vesztette életét az izraeli hadsereg (IDF) támadásaiban az ország déli részén a legutóbbi izraeli légicsapásokban. Az IDF azt közölte, hogy szerda este libanoni célpontokat támadott.

Előzőleg, szerdai libanoni rakétatámadásokban meghalt egy 20 éves izraeli katonanő, és nyolcan megsebesültek Cfátnál egy katonai bázison, melyet páncéltörő rakétákkal lőttek Libanonból.

A libanoni határhoz közeli galileai önkormányzat bejelentette, hogy a biztonsági helyzet felmérése után az IDF csütörtök délelőtt több helyi utat lezárt a polgári járműforgalom elől, mert libanoni belövésektől tartanak.

Forrás: https://kuruc.info/r/67/270418/
 

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
11 643
14 619
113
Zsidók 3 fegyvertelen civilt végeztek ki drónnal:

Tudnál nekem valami képe linkelni hogy néz ki egy Hamasz uniformis?
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 468
23 994
113
Tudnál nekem valami képe linkelni hogy néz ki egy Hamasz uniformis?
im-875100
 
T

Törölt tag 1711

Guest
Véleményem szerint az a kabaré "megjáttszott volt".Nem véletlen hagytak annyi fegyvert ott "ajándéka(Ha nagyon akarták volna "megszórhatták volna" közvetlenül a kivonulás után az amerikai fegyverekkel "parádézó"tálibokat..És az se lehet véletlen hogy körübelül fél éve még Iráni határőr posztokat is megtámadtak a tálibok.Ahogy könnyen lehet hogy hagynak ott némi fegyvert egy esetlegesen újra éledő szunita "lázadáshoz".Aminek "kezelése" viszont Irán gondja lessz.Lehet én látom rosszul de kicsi ott az esélye egy békés siíta-szunita együttélésnek.Amióta Szaddam "bukott" azóta kissebb-nagyobb megszakítással zajlik köztük a hatalmi harc,polgárháború Irakban.

India és Kína is szeretne gázvezetéket építeni Afganisztánon keresztül, egyelőre a répát nyújtják feléjük, de ha eldurvulnának a dolgok jöhet a bot.
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
12 999
32 362
113
A palesztin származású "szélsőbaloldali" Rashida Tlaib (D-Mich.) képviselő volt az egyetlen képviselőházi tag, aki nem szavazta meg szerdán azt az állásfoglalást, amely elítélte "a Hamász vezetői által megparancsolt a terrorcsoport tagjai által az október 7-i izraeli szörnyű támadás során és után végrehajtott nemi erőszakot."

A képviselőház 418-0 arányban megszavazta a Lois Frankel képviselő (D-Fla.) által vezetett állásfoglalást, amely felszólítja a többi nemzetet, hogy nyilvánítsák bűncselekménynek a nemi erőszakot és a szexuális erőszakot, és vonják felelősségre az elkövetőket, valamint a nemzetközi testületeket, hogy egyértelműen ítéljék el a "barbár" cselekményeket.

A média elismeri, hogy egyetlen bizonyíték sincs, amely alátámasztaná a tömeges nemi erőszakot (ahogy a csecsemők ásóval lefejezését, kandallóban megsütését sem) azon felül, hogy megbízik Izrael szavában (egyes pro-cionista influenszerek állítják hogy nekik mutattak "elmondhatatlan képeket" de kb ennyi).

 

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
16 535
45 020
113
Látsz fegyvert? Értem, mindenkit kivégezni aki ott van.
Amikor megcsinálta a hamasz az izraeli terrortámadását, családokat, bulizó fiatalokat mészároltak le, eléggé felhúztam magam az arabokra. Most már izrael is ölt bőven elég civilt, szerintem átment az üzenet, igazán abbahagyhatnák mar ők is a lakott területek szarrá bombázását civilestül, nekik sem áll jól!
 
  • Tetszik
Reactions: endre