Akkor sem lenne ott béke, ha nem lenne Izrael. Ha nem tűnt volna fel, az iszlám nem tűri meg a más vallásokat, ha nem lenne Izrael, találnának más ellenséget, ott van az EU, ahelyett hogy az emberiség számára hasznosak legyenek, tanuljanak, fejlődjenek, gazdaságot építsenek. De ezek közül egyikre sem képesek... fejben ott vannak ahol a naptárjuk. Én még mindig tartom azt amit mondtam, hogy a Föld egyik rákja az iszlám.
Ezzel alapvetően egyet is értek - de annyi kiegészítéssel, hogy a zsidók se legyenek túl erősek, maradjon csak az egymás kapálása, ott a homokban.
Izrael szerintem nem baj, ha erődösödik tovább - különösképpen, hogy az arabok már nyíltan beszélnek egy NATO jellegű katonai szerveződésről Izrael, de végső soron a fehér ember ellen (ahogy az elmúlt évezredben annyiszor).
Viszont dominánssá sem válhat, mert akkor meg egyrészt a kontrolljuk teljesen megingathatatlan lesz, másrészt ugyanúgy küldik ide a muszlimokat, mint eddig, csak kb. az összeset. Ugyanaz a két oldal, sivatagi patkányok, ami nem is lenne baj, ha lenne egy vasfal feléjük. De sajna nincs. Ugyanis az átvett politikai erők beeresztik őket - de ez már egy másik történet.
Szóval részemről az IAF nyugodtan szecskázza csak fel ezeket (legalább kevesebbet kell nekünk Európa utcáin majd pár évtizeden belül) - de azért semmiképpen se legyenek abszolút nyerő helyzetben. Iránt ezért sem hagyják elesni (az USA ha nagyon akarta volna, beborítja, nem pár B-2A bombagyakorlatot tart csak), de túl erőssé sem hagyják nőni.
Annyi zavar van, hogy Kína most felpakolja őket légvédelemmel, légierőről azonban nagyon nincs szó, egyszerűen mert nem optimális nekik (Szu-35 on hold...). Elvileg a pakikon keresztül Kína elkezd lenyúlni a térségbe légierőn keresztül (elvileg ők amolyan Balti mintára akarnak iráni légteret biztosítani), szóval a zsidók jobb lesz, ha felkötik a gatyát és erősen lobbiznak az F-47 beszerzéséért...