Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szólj az amcsiknak, átveszitek Irakot, és vagy Szíriát egy század VSZ legénnyel, és rendet raktok ott.
egy mondat erejéig off. Nem hasonlítható a kettő.Izrael eleve kötelező hadviseléssel van megáldva.És így már komoly sok esetben éles helyzeteken is áteső katonáskodás után lesznek tartalékosok.Ehhez képest mi.....Sharid, kérlek nézd át, mit írtam a száazföldi fejlesztések topicba a magyar tartalékosság várható harcértékéről és ha tudsz és lenne kedved, írhatnál az izraeli tartalékosságról., kikkel milyen fegyverzettel gyakorolnak...Érdekelne a véleményed a felvetettekről...
Nem kell háború legyen.Ott folyamatosak az éles helyzetek szinte minden fegyvernemben.Nem akarok belefolyni,szerintem nincs magyar hadsereg csak papíron.Egy gittegylet az egész.Azért ott sem minden évtizedben (csak majdnem minden) vannak háborúk. De azért jó tudni azt, ki hogy csinálja azt, amit Mi haszontalanul csak imitálunk... De ha van véleményed, írjad meg Te is...
Csak egylet.Nem kell háború legyen.Ott folyamatosak az éles helyzetek szinte minden fegyvernemben.Nem akarok belefolyni,szerintem nincs magyar hadsereg csak papíron.Egy gittegylet az egész.
Nem ígérem meg, hogy holnap lesz rá időm, de alapvetően: sorkatonai szolgálat, utána mindenki tartalékos állományban, háborús helyzet esetén a kijelölt alakulathoz bevonul.egy mondat erejéig off. Nem hasonlítható a kettő.Izrael eleve kötelező hadviseléssel van megáldva.És így már komoly sok esetben éles helyzeteken is áteső katonáskodás után lesznek tartalékosok.Ehhez képest mi.....
van.
de rendelhetesz is hozzá.
Írta valaki korábban -egyetértek vele-, hogy egy század sorkatona (a "18 hónapasokból"), a VSz időknél nem sokkal jobb felszereléssel, a nekik(és nekem is) oktatott "szakmai ismeretekkel" elfoglalná a fél(arab) Közel-Kelet-et (a légierő "nemszámít")!
Igen, ezen már én is gondolkoztam. Gyakorlatilag egy Arab Szovjetúnió kellene. Az tudná őket irányítani, visszafogná az iszlámot és megélnének az emberek. Persze az is csak akkor működhetne, ha nem fegyverkeznének ész nélkül és nem akarnák lerohanni a világot..... Már sokadjára bebizonyosodik, hogy az araboknak nem való a demokrácia.....
Nem biztos, hogy az a török Blackhawk-pilóta annyira szerencsés volt. Mindenesetre nem kaptak telitalálatot, de én többszöri kikockázás után is úgy néztem, hogy a rakéta vezérlése le tudta követni a gép mozgását, és a felszállt Bh. rotorlapátjával találkozva robbant fel. Akkor pedig azzal a géppel a domb túloldalán nagyon nagyot perecelhettek, túlélés lehetséges, de közel sem biztos.
Azert az 1973as egyiptomi haderovel az oroszok is elegedettek voltak. Az ehy dolog hogy utana fejukbe szallt a dicsoseg.
Igen, ezen már én is gondolkoztam. Gyakorlatilag egy Arab Szovjetúnió kellene. Az tudná őket irányítani, visszafogná az iszlámot és megélnének az emberek. Persze az is csak akkor működhetne, ha nem fegyverkeznének ész nélkül és nem akarnák lerohanni a világot.
pedig megúsztákNem biztos, hogy az a török Blackhawk-pilóta annyira szerencsés volt. Mindenesetre nem kaptak telitalálatot, de én többszöri kikockázás után is úgy néztem, hogy a rakéta vezérlése le tudta követni a gép mozgását, és a felszállt Bh. rotorlapátjával találkozva robbant fel. Akkor pedig azzal a géppel a domb túloldalán nagyon nagyot perecelhettek, túlélés lehetséges, de közel sem biztos.
Hát ezeknek tényleg nagy mákjuk volt!!