Bakker, a zsaruk odarepulnek a városban a kartel kecója folé egy apachal, és megszórják a gépágyúval, 7 banditéró jobb létre is szenderult.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hang alapján és a lövések szögéből inkább tűnik Minigunnak, ami valószínűleg egy Black Hawk oldalából lóg ki.Bakker, a zsaruk odarepulnek a városban a kartel kecója folé egy apachal, és megszórják a gépágyúval, 7 banditéró jobb létre is szenderult.
Már csak azért is, mert Mexikónak nincs AH-64-e. A video egyébként 2017-esHang alapján és a lövések szögéből inkább tűnik Minigunnak, ami valószínűleg egy Black Hawk oldalából lóg ki.
Pillanatra elképzeltem, ahogy egy Hind nálunk oda fuggeszkedik egy-egy gócpont folé, és kitáraz a harmincasból.....
A hind nem tud függeszkedve lőni, állítólag. Legalábbis sosem szokott.
Még jó, hogy ez egy technikai fórum és nem lehet mindeféle badarságot itt leirni!Már csak azért is, mert Mexikónak nincs AH-64-e. A video egyébként 2017-es
Elfelejtettem a smájlit...Még jó, hogy ez egy technikai fórum és nem lehet mindeféle badarságot itt leirni!
Ha idén 100+ tonnánál tartanak már, akkor ez csak egy bő heti mennyiség abból, amit egyáltalán megtaláltak.
Ha idén 100+ tonnánál tartanak már, akkor ez csak egy bő heti mennyiség abból, amit egyáltalán megtaláltak.
Ennél biztosan több. Nem tudom mekkora lehet az EU-s éves kokainfogyasztás, de pont annyit nem találtak meg, igaz valószínűleg nem csak Panamán megy át az egész.Mennyi lehetett amit nem találtak meg?
Sok-sok!Annyira nem követem nyomon. Akkor lehet, hogy kettő.
Mi a helyesválasz?
Valamikor a Krimi balhe korul kezdtek melyebben alakavarni Maduronak emlekeim szerint mintegy tereleskent. Vagy legalabbis abban az idoben szivta fel magat ra az Usa meg az EU. Ez a Gauido is mar 3-4 eve biztos elokerult. Valahogy 2019 remlik. Elobb megy Maduro nyugdijba minthogy levaltsa egy Usa alkalmazott. Azert napfeny meg dollar ide - oda sokan emlekeznek ra mit bizonyitottak ott a jenkibprotezsalt elnokok. Boliviaban meg ami Venezuela tamasza lattuk hogy amilyen gyorsan leszereltek Evo-t, olyan gyorsan vissza is tert az Usa alkalmazottak balfaxkodasa miatt.Annyira nem követem nyomon. Akkor lehet, hogy kettő.
Mi a helyesválasz?