Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hmm érdekes. Bár szerintem a venezuelai vezetés akkor kezdhet aggódni ha a határuk brazil oldalán is megjelenik a hadsereg. Nem nagyon hiszem, hogy Kolumbia egyedül elindulna rendet teremteni.Kolumbiai hadsereg a venezuelai határ közelében
Nicolas Maduro nyerte meg a vasárnapi venezuelai elnökválasztást.
Idióta Pompeo bejelentette, hogy hamarosan demokratizálják Venezuelát.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/menekulnek-az-emberek-a-pusztulo-orszagbol.4.288802.html
Venezuelában egyre kevésbé lehet emberei körülmények között élni, elképesztő méretet öltött az infláció és az emberek éheznek az országban. Mindezt bizonyítja, hogy több mint egymillióan érkeztek Venezuelából Kolumbiába az elmúlt 16 hónapban, többségük a gazdasági és politikai válság elől menekült.
Úgy néz ki Trump május végén meghirdetett szankciója megadta a kegyelemdöfést...
Kíváncsi vagyok mikor söpri el a népharag Nicolás Maduro nemrég újraválasztott elnököt és kormányát.
Illetve az ezt követő belpolitikai zűrzavarból mikorra áll majd föl egy amcsi bábkormány, mely USA támogatással rendet tesz az országban.
Ezt követően indulhat is az olaj biznisz a világ egyik legnagyobb olaj lelőhelyeivel rendelkező országában. Természetesen akkor már az USA érdekeinek megfelelően.
Nem értem a kérdést?!Ezzel azt akarod mondani hogy a mostani kormany es annak elodje amelyik romba dontotte az orszag gazdasagat es kaoszba taszitotta az nem az USA erdekeit kepvislete?
Akkor kiet?
Nem értem a kérdést?!
Beleírtam a hozzászólásba, hogy Trump szankcionálja Venezuelát és nem ismeri el a választási eredményeket...
http://kitekinto.hu/2018/05/22/euro...ciokat-leptetett-eletbe-venezuelaval-szemben/
Természetesen a saját érdekei szerint. Hugo Chavezhez hasonlóan tipikus bal oldali, nacionalista, populista, megalomán politikus. Aki az előző elnökhöz hasonlóan a kizsákmányoló nyugati imperialista képpel riogatja a lakosságot a szavazásokon. A nép jóságos vezérének feltüntetve magát.En meg azt akartam kerdezni hogy ha szerinted a mostani kormany nem az USA erdekei szerint van akkor kinek az erdekei szerint ?