Szerintem bármelyik országban találok három embert, aki ugyanezt elmondja, csak Maduro helyett Macront, Merkelt, Trumpot, Putyint mond.
Mi van azokkal, akik tízezrével mennek ki tüntetni Maduro MELLETT?Mindenki nem lehet az egész országban a rezsim embere.
Az elmúlt egy hónapban az már kiderült, hogy Maduronak nagyobb a támogatottsága, mint Guaidónak.Legalábbis ha az utcákat nézzük, akkor mindenképpen kijelenthető ez.
Szerintem a görényt védinél nem arra a három emberre gondolt, hanem a topik jórészére.
Maduro támogatottsága az éhezések... ellenére még mindig 10-15% körüli. Hiába éheznek meg hal meg anyád mert nincs 400Ft/hó gyógyszerre pénzed a PR nagyon jó. Erre még rájön a ha nem mész támogatni kirugnak, éhenhalsz... és márs durva tömegeket össze lehet rakni.
Jelenleg a 90% már a pokolba kívánja a Maduro rezsimet. Enni akar, élni akar és ott ez nem megy. Én is érdeklődve nézem mi lesz, a probléma imo pont az, hogy annyira lerabolták Venezuelat, olyanok az állapotok, hogy senkinek nincs kedve hobbiból , soha nem megtérülő befektetésként egy 200-300-500milliárd$ beleönteni. Szomorú de ezért még jó ideig lehet marad a rezsim és vele egy nemzet hosszú távú megnyomorodása. Oroszoknak is inkább ez az érdekük még akkor is ha ezzel a kölcsönöket... elbukják.