K
kamm
Guest
Hat, hozzad kepest biztosan disszertalhatnek belole, az mar tobbszor kiderult.Neeem, kamm én semmit. Te aki a saját országod egészségügyi rendszerét sem ismered,
Toled elteroen sem a lengyelek, sem a csehek, de meg a magyarok tobbsege sem hive ennek a fellationak, amit itt az oroszokon verbalisan bemutatsz itt ujra es ujra - emlkeztetoul: egy aljas, mocskos, szar, szemet, bolsevik scum iranyitotta barbar, primitiv, kozepkori szinten mozgo, veresszaju, elnyomo birodalom volt mindig is, aki nekunk kizarolag, pusztitast, sznvedest, odoklest, elnyomast, vert es fajdalmat hozott, plusz 50 evnyi leszakadast a normalis fejlodestol.majd elmagyarázod nekem, hogy nekünk és a cseheknek mi érdekünk van abban, hogy a dwa bratanki nevében provokáljuk a medvét.
Ha valasztani kell, mindig is gondolkodas nelkul a lengyelek melle fogunk allni az oroszokkal szemben, ez egyetlen percig sem ketseges szerintem rajtad kivul senkinek.
Aktualpolitikai kontextusba helyezve, hogy kisegitselek: a dolognak az az uzeneterteke, hogy a V4 azonnal segit, mig az EU tokol.
Remelem, most mar vilagos, miert fontos, hogy kuldjunk mi is mondjuk egy szazadot vagy ilyesmi alegyseget.