Távolról indítok,aztán majd megérkezem a tetkóhoz.
Ebben a nagyon haladó,nagyon modern világban, a globalizáció már olyan erős az internetnek köszönhetően,hogy bármilyen idióta agymenés,amit ma kitalálnak new yorkban, Londonban vagy Berlinben,az holnap már itt van.
Ilyen agymenés volt pl 2015ben az, hogy pátyolgatni kell az afrikából ideszakadt fekete pákókat,mer hogy az idegen szép...és ha te ragaszkodsz a saját kultúrádhoz, szokásaidhoz,hagyományaidhoz akkor te egy radikalizálódott széljobber náci vagy...
Ugyanilyen agymenés a genderbuziság, meg ezek a szivárványos hópihék... Ez is egy az elfajzott nyugatról beszivárgó,társadalom rothasztó undormány.
Ugyanerről szól a pride... Buzuljál...2023 van, ne legyél már ilyen begyöpösödött maradi konzi nyugger...hát tulajdonképpen nem ezzel érvelt Árpicsek kolléga ? Legyél trendi, haladj a korral, legyél b.zi!
De írhatnám azt is, legyél trendi, firkáld össze a bőröd minden szarral, nézz ki úgy,mint aki lótrágyában hempergett... hiszen már a bmw-s Gazsinak is van, az Ödönkének meg a Jázminkának is meg a hunsofos gyereknek..
....amire ki akarok lyukadni és biztos sokan megfognak rám haragudni emiatt, aki esetleg magára veszi,de legalább tiszta lesz a kép.
Gyenge embernek tartom azt,aki behódol ennek az aberrált, valósítsd meg önmagad korszellemnek és az ezt létrehozó romboló erőknek.
Legyen az az idegenimádat, az lmbtq, a pride kérdése és bár nem ilyen súllyal,mint ezek, de ide tartozik a tetoválás is..az is egyfajta meghunyászkodás a kretén new age előtt.
Nekem az a meglátásom, (lehet tévedek,de attól még ez a meglátásom) hogy kétféle ember tetoválja magát:
1. A hiú....ez egy feminin tulajdonság,gondolom nem kell ecsetelnem,hogy ez egy férfi esetében eléggé férfiatlan...annak ellenére így van ez,hogy a prolik nagyon vagánynak képzelik magukat két tintapaca után a karukon..
2. A jellem gyengék,akiket a környezetük befolyásol.
Tetoválás ?! Minek ? A tükörben nézegeted magad,hogy milyen szép vagy ? Oké, csak akkor ne nevezd magad férfinak,mert rohadtul nem vagy az. Egy picsa vagy,aki billegeti magát a tükörben.
Vagy a külvilágnak villantasz vele ? Másoknak akarsz tetszeni vagy esetleg így akarsz beilleszkedni egy csoportba, így akarod elérni, hogy jobban befogadjanak ? Vagy talán másoknak is van és ha másoknak is van,akkor neked is kell ?! Mert jaj, mi lesz ha nekem nincs, nekik van, akkor jaj jaj kimaradok a gittegyletből...
Mit törődsz te a külvilág véleményével vagy azon emberek véleményével,akiknek nem vagy elég jó, úgy ahogy vagy, ahogy az Isten megteremtett azzal az x számú anyajeggyel vagy bőrhibával ? Gyenge vagy tán,akit úgy dobál ide-oda a környezete, mint a lehullt őszi falevelet a szél? Úgytűnik igen.
Szóval így látom a tetkó kérdését..
És ez most nem saját magam felmagasztalása, nekem is megvannak a saját gyengeségeim, de arra azért büszke vagyok, hogy ezek az újkeletű mainstream szarok leperegnek rólam és kurvára telibeszarom, ha ezért rasszistának, homofóbnak vagy bigott vallási fanatikusnak vagyok bélyegezve.