Ebben nem látszk konkrétan semmi arról, amiről a cím szól. Se a fehéroroszok, se a lengyelek, csak 21 személy aki valamikor valahol valahova ment és azt felvette egy éjjellátó kamera.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ebben nem látszk konkrétan semmi arról, amiről a cím szól. Se a fehéroroszok, se a lengyelek, csak 21 személy aki valamikor valahol valahova ment és azt felvette egy éjjellátó kamera.
Ja, nem. Persze.Ebben nem látszk konkrétan semmi arról, amiről a cím szól. Se a fehéroroszok, se a lengyelek, csak 21 személy aki valamikor valahol valahova ment és azt felvette egy éjjellátó kamera.
Én a videó alapján nem ismerem fel a fehérorosz-lengyel határt. Talán te tudod hogy néz ki? De egy hívőnek nincs amit magyarázni.Ja, nem. Persze.
És szerinted mégis hogy a pékben tudtak volna így átmenni, ha nem segítenek nekik?
Nyilván nincs tele fehér-orosz katonával a határ és észre sem vennék az ilyet.
A visegrád24 erőteljesen tolta a Kijev Szelleme c. psyop mutatványt is.Ja, nem. Persze.
És szerinted mégis hogy a pékben tudtak volna így átmenni, ha nem segítenek nekik?
Nyilván nincs tele fehér-orosz katonával a határ és észre sem vennék az ilyet.
Rákeresel a hírre, akkor találsz még jópár tucat médiumot, ami lehozta -ha problémád van a visegrad24-el.A visegrád24 erőteljesen tolta a Kijev Szelleme c. psyop mutatványt is.
… ahogy Kijev Szellemét is hónapokon át publikálta “jópár tucat médium”.Rákeresel a hírre, akkor találsz még jópár tucat médiumot, ami lehozta -ha problémád van a visegrad24-el.
Ok. Ez meddő. Ha egyenesen bele néztek volna a kamerába a belaruszok, akkor is lenne vki aki azt mondja, hogy kamu.… ahogy Kijev Szellemét is hónapokon át publikálta “jópár tucat médium”.
Ja, én amúgy minden további nélkül elhiszem, hogy van ilyen. Simán megkenhetőek lehetnek a fehérorosz határőrök, de akár állami szinten is elképzelhetőnek tartom, hogy segítenek fenntartani a Willkommenskulturt a németeknél.Ok. Ez meddő. Ha egyenesen bele néztek volna a kamerába a belaruszok, akkor is lenne vki aki azt mondja, hogy kamu.
Akkor meg most mit kellett kötözködni?Ja, én amúgy minden további nélkül elhiszem, hogy van ilyen. Simán megkenhetőek lehetnek a fehérorosz határőrök, de akár állami szinten is elképzelhetőnek tartom, hogy segítenek fenntartani a Willkommenskulturt a németeknél.
És ez teljesen rendben is van: az egyiptomi menekültek oda vágynak, hát hadd menjenek. A magyar kormány részéről is inkább buszoztatnám a déli határról a barna szempárokat, egyenesen az úti céljukra. Így mindenki boldog lehet.
Buszoztatták is!Ja, én amúgy minden további nélkül elhiszem, hogy van ilyen. Simán megkenhetőek lehetnek a fehérorosz határőrök, de akár állami szinten is elképzelhetőnek tartom, hogy segítenek fenntartani a Willkommenskulturt a németeknél.
És ez teljesen rendben is van: az egyiptomi menekültek oda vágynak, hát hadd menjenek. A magyar kormány részéről is inkább buszoztatnám a déli határról a barna szempárokat, egyenesen az úti céljukra. Így mindenki boldog lehet.
A szlovákok váratlanul beléphetnek a háborúba - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
A legkorábbi ismert tetoválás t kb. 5000 évesre becsülik,az Alpokban talált Ötzi névre keresztelt múmián. Az i.e. 4. évezeredből származó thébai női múmián is találtak varratot. A trákoknál a görög korban az előkelőségek privilégiuma volt. Végeredményben kinek mi a beállítottsága,az dönti el,hogy varrat magára,vagy nem.Ha még mindig érdekel a téma, olvasd el a linkelt könyvet, abból kifog derülni,hogy a legtöbb dolgot azért szinkronba lehet hozni...vannak persze tarthatatlan pontok(számomra), mint pl a nőkkel kapcsolatos pontok.
Tudom, hogy azokon nincs halálfej de mivel gondolom nem szolgáltál egyik alakulatban sem, ami számomra emészthetővé tenné a hadijelvények magadra tetoválását, így lényegében akármelyiket is magadra tetoválhattad volna, nem ?!
Na mind1..nem értelek, de persze elfogadom, hogy ez így jó neked.
Nekem nem menne ez.. egy keresztet nem varratnék magamra, pedig ugye próbálom ezen értékek mentén megszervezni az életem, de egyrészt tudom,hogy ez egy nagyon olcsó pótcselekvés lenne, másrészt hiteltelen is,hiszen nem vagyok hibátlan, nem vagyok Jézus, harmadrészt régen a börtöntöltelékek között volt sláger a tetoválás, korábbi időkben meg a rabszolgákat tetoválták. Egyiknek sem érzem magam. Így nyugodt szívvel megtudom ígérni saját magamnak, hogy rajtam sosem lesz tetoválás,sem bélyeg, sem vonalkód,sem chip.
Ez sok mindent megmagyaráz LoLnem iszom,nem dohányzom,és sosem éltem drogokkal
Ez így van,írtam én is, csak az a része a dolognak elég hazug és képmutató (tökéletesen beleillesz amúgy a korszellembe), hogy olyan témájú tetoválások is vannak rajtad, amikhez lényegében, elmondásod alapján hát túlsok közöd nincs, csak mint egy kisgyermek, akinek megtetszik valami a kirakatban, az kell! - felkiáltottál, majd magadra nyomtattad, menőnek gondoltad mások és a tükör előtt...visszakanyarodva a korábbi kérdésedre, ezért írtam, hogy a hiú kategóriába tartozol.Végeredményben kinek mi a beállítottsága,az dönti el,hogy varrat magára,vagy nem.
Csak a lényeget nem értetted meg. A tetoválások bizonyos része a világnézetemet tükrözi,a másik része privát. Másképp nézzük a világot.Te Istenben hiszel,én meg az erőben.Ez így van,írtam én is, csak az a része a dolognak elég hazug és képmutató (tökéletesen beleillesz amúgy a korszellembe), hogy olyan témájú tetoválások is vannak rajtad, amikhez lényegében, elmondásod alapján hát túlsok közöd nincs, csak mint egy kisgyermek, akinek megtetszik valami a kirakatban, az kell! - felkiáltottál, majd magadra nyomtattad, menőnek gondoltad mások és a tükör előtt...visszakanyarodva a korábbi kérdésedre, ezért írtam, hogy a hiú kategóriába tartozol.
Értem azt a részét, ami érthető, hogy szeretetből magadra varrattad a gyerekek nevét, meg kedvességből egy figurát.. tökmind1 ki hogy áll a tetkó kérdéséhez, ez érthető.Csak a lényeget nem értetted meg. A tetoválások bizonyos része a világnézetemet tükrözi,a másik része privát. Másképp nézzük a világot.Te Istenben hiszel,én meg az erőben.
Erdekes nezopont, tobbszor irtal mar a szimbolikakrol. De tovabbfejtened, mert erdekelne, pl. ha valaki a teljes hatat Yakuzas sarkanyos, pontyos... vs. ha valaki a teljes hatat szuzmariaval varratja be kozti ellentetet. En ugy ertettem mindketto egyforman artalmas szerinted, bar elmeletileg az emberek ellentetes dolgot latnanak bele a kettobe.Az a baj a tetkókkal, hogy minden szimbólumnak, formának, hangnak,illatnak,minden történésnek jelentése, jelentés tartalma van,mindezeke tartamlmaznak információt,pecsétet,rezgést.
Ami a baj,hogy az átlagembernek fogalma sincs a valós tartalomról, és boldogan varratja magára,az a szart,amit a húgy agya kitalál neki,majd amit magára varratott,az onnantól folyamatosan hat rá,99.9999%-ban nem pozitívan,hogy finoman fogalmazzak.
Ahogy írtam volt, a nonfiguratív figurák minden esetben a "sötét erők" rezgései,szimbólumai,ezért kerülje mindenki,bármilyen arckép,személy képétől sikoltozva meneküljön mindenki,szintúgy szörnyek,mitológiai lények formáitól.
Ha valaki nem bír magával,max valami cuki dolgot varrasson magára,amitől vigyorogni kezd,lehetőleg hennával,hogy ne tartson halálig,és olyan helyre,ahol csak ő látja,esetleg az a személy akinek konkrétan szól,hogy ha már magára.varratott valami szart,amiről fogalma sincs,az csak rá hasson, ne mindenkire aki megbámulja.
Stb.
Ok de konkrétan a Leibstandarte magadra varratása egy Darwin díjjal felér, mert én igen könnyen el tudok képzelni olyan helyzetet, amikor az életed/halálod múlhat azon, hogy rajtad van-e, mintha sosem varrattad volna magadra.Csak a lényeget nem értetted meg. A tetoválások bizonyos része a világnézetemet tükrözi,a másik része privát. Másképp nézzük a világot.Te Istenben hiszel,én meg az erőben.
Ez a másik kedvencem.és mind a négy gyerekem neve.