[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
3 938
7 992
113

Foxbat

Well-Known Member
2021. február 28.
213
1 100
93

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
13 195
41 323
113

kiskrumpli

Well-Known Member
2017. szeptember 29.
567
2 002
93

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
10 143
15 483
113
Erre gondolsz ugye? Csak mert ennek felelőseit is ugyanúgy a no pasaran elvtársak között kell keresni.
Egyébként én sem értem hogy miért van szobra Magyarországon.
Nekem aztán tök mindegy ki csinálta, nem szívlelem az ilyesmit.
Egyébként a no pasarán-t kedvelem. Van egy Hemingway-i hangulata annak a polgárháborúnak.
¡Viva la República!
19078.jpg
 
 • Dühítő
Reactions: tarzaan

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
4 927
6 959
113

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
3 938
7 992
113

No a rovid tortenet az hogy az egyetem dekanja egy kommunista f@sz es elment a multkori pragai tuntetesre. A diakok meg a rektor is a levaltasat koveteltek de a szenatus nem szavazta meg. A cseh biztosito az iskola szponzora. Na most egy buzgomocsing irt a biztositonak a twitteren hogy mi errol a velemenye. Na es az a valasz hogy akkor lesz le a tovabbiakban az iskolanak ha levaltjak a szerencsetlent. :D

Ez mar a demokracia olyan magas szintje hogy mar a fejem is beleszedul.